M@rT!N Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Czy moze mi ktos wyjasnic dlaczego moj Duren chodzi tylko na mnozniku 9 czyli gora 9X144 , gdy tylko przelacze na mnoznik 10 momentalnie sie zawiesza jak tylko wejdzie do windy, nawet ponizej 133 (FSB) nie chodzi, probowalem tez z z napieciem i nic ,czy nie uwazacie ze to dziwne ze tylko chodzi na mnozniku 9 ,moze procek jest po prostu zwalony albo zle jest cos z mostkami ale to przeciez w ogole nie dalo by sie obnizyc na 9. Ludzie pomocy!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 połącz mostki jeszcze raz , bo chyba coś musiałeś źle zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 probowalem juz 2 razy i dalej nic ,a np.jeslibym nie polaczyl jednego mostka mnoznik bylby odblokowany czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Podnies napiecie na pamiatki albo obniz ich taktowanie z CL2 spowrotem na CL2,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 probowalem juz 2 razy i dalej nic ,a np.jeslibym nie polaczyl jednego mostka mnoznik bylby odblokowany czy nie.Jak ja zle u siebie połączyłem to startował domyślnie przy mnożniki 8, mnożnik dało się zmienić, ale wtedy komp nie wstawal. Teraz jak już dobrze połączyłem komp uruchamia się z każdego mnożnika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Wlasnie probowalem 4 raz bazgrac mostki i dalej nic ,a jest mozliwe bo procesor kupilem od jednego kolesia ,ze on na innych mostkach zamalowal tylko zeby chodzilo na jednym mnozniku bo u mnie tylko chodzi stabilnie na 9X a 10 dalej nic na 9,5 to samo zwis w windzie ,probowalem tez zwiekszyc napiecie na pamieciach i obnizylem na CAS 2,5 MOZE jeszcze ktos pomoc!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 1. A na niższych mnożnikach (np. 8x) idzie? - Bo jeśli tak, to poprostu nie wyciągniesz z niego widocznie więcej i stąd te zwisy. Mostki są raczej dobrze skoro startuje i dochodzi do Windows, to chyba widzisz jaka jest częstotliwość. 2. Co to znaczy poniżej 133 FSB, bo jak ustawisz 132 to masz na PCI 44 MHz i stąd zwis 3. Obejrzyj dokładnie procek, czy nie jest ukruszony :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...