Raiden Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Sory za takie lamerskie pytanie ale już się pogubiłem. MAm zamiar kupić Epoxa 8k9ai i athlona XP 1.7, ale nie palomino tylko T-breda i czy on będzie pasował na tą płytę? Bo pisze że na tą płytę pasują athlony bez xp a one są chyba 0,18 a T-bred są 0,13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 poczytaj :) http://eng.epox.com.tw/cgi/product.cgi?pn=EP-8K9AI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 według tego co tam pisze to pasują chyba jedne i drugie bo chyba nie było palomino 2700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kurcze napisane: Athlon XP processor 1500+ to 2700+ wiec osochodzi :?: Plycie to za jedno czy 0,18 czy 0,13 :) wiec bierz plytke i nie marudz :P ale IMHO lepiej wez plytke na Nforce, lepsze mozliwosci OC, a widze ze chcesz kupic procesor ktorego grzechem jest nie krecic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Kupiłem już tą płyte, czyli Epox 8k9a7i, ale jeszcze nie mam procka i jade dalej na tym athlonie 1.4. I właśnie o niego mi chodzi bo jego temperatura spadała o 6 stopni w porównaniu z asusem (z 54 do 48 ). Taka temp. jest i w speedfanie i w biosie. Która płyta podaj dobrą temperaturę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Najprawdopodobniej żadna. Odczyty płyt są bardzo mało dokłądne, poza tym różne wersje biosu do tej samej płyty moga mieć wskazania różne o 10 stopni. Najlepiej mieć jakiś zewnętrzny termometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 nie chce robić nowego tematu więc jeszcze to dołącze do tego Więc jak odróżnić Athlona XP Thoroughbred A od Thoroughbred B? Bo podobno te A podkręcają się dużo słabiej. Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 hmm... nikt nie wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 oczywiscie ze B0 te sie kreca, te na A0 to lipa ;) zreszta bylo na forum sporo o Axp1700+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 oczywiscie ze B0 te sie kreca, te na A0 to lipa ;) zreszta bylo na forum sporo o Axp1700+ale nigdzie nie pisze jak je odróżnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 idzie rozróżnić po po opisie poroca ale dokładnie nie pamiętam ,nie jestem pewien ale w topiku o 8rda+ gdzieś na początku powinno być opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 wydaje mi sie ze nie kupisz juz na A0 bo one krotko byly dostepne (tak mi sie wydaje). A poszukaj na forum jest gdzies dokladnie opisane gdzie sie doczytac czy A0 czy B0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...