Skocz do zawartości
szogo

Soft do klawiery Logitecha a IE/Mozilla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zmienilem sobie klawiere na Logitecha IN SE i mam problem z klawiszami funkcyjnymi mianowicie jesli ustawie sobie strone startowa czy to szukanie to dziala dobrze gdy IE jest ustawiona jako domyslna przegladarka ale gdy zmienie na domyslna Mozille to jush te przyciski nie dzialaja,..Nie wiem za bardzo jak obejsc ta sprawe bo jush przyzwyczailem sei do Mozi...

Jak ustawie np na My Home program i dam sciezke do Mozi to mi otwieraja sie dwie mozille...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hell'ou!

Hmm...... a to dziwne.... Ja też mam klawiaturke Logitecha - Cordless Freedom Optical - przeglądarka jakiej używam to Netscape i nie miałem podobnych problemów - zarówno jeżeli IE jest domyślną przeglądarką jak i Netsape wszystko działa OK. Ściągałeś może najnowszy SOFT ze strony Logitecha??? Spróbuj moze to coś pomoże....

POZDRAWIAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalilem plik readme jaki zinstalowal mi sie na dysku oto co mozna przeczytac..

Web browser:        Microsoft® Internet Explorer® 4.01 or higher or

Netscape® Navigator 4.08 or higher

Note: Netscape Navigator 6.0 is partially supported -

see limitations below

Takze widac ze, co do Netscape sie nie ma co dziwic...

Stery zainstalowalem z plytki. Sciagne i sprawdze ale cos czuje ze to tesh nic nie da. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się :lol: :lol: :lol:

W przeciągu ostatniego pół roku miałem zainstalowaną Mozille (nie mam pojęcia jak to była wersja :? ) używałem jej cały tydzień :D - ale pamiętam, że klawisze fukcyjne mi działały i też nie było problemu.

BTW - Nestscape a Mozilla...... to chyba jedno i to samo :wink:

POZDRAWIAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi