szogo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam Zmienilem sobie klawiere na Logitecha IN SE i mam problem z klawiszami funkcyjnymi mianowicie jesli ustawie sobie strone startowa czy to szukanie to dziala dobrze gdy IE jest ustawiona jako domyslna przegladarka ale gdy zmienie na domyslna Mozille to jush te przyciski nie dzialaja,..Nie wiem za bardzo jak obejsc ta sprawe bo jush przyzwyczailem sei do Mozi... Jak ustawie np na My Home program i dam sciezke do Mozi to mi otwieraja sie dwie mozille... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Hell'ou! Hmm...... a to dziwne.... Ja też mam klawiaturke Logitecha - Cordless Freedom Optical - przeglądarka jakiej używam to Netscape i nie miałem podobnych problemów - zarówno jeżeli IE jest domyślną przeglądarką jak i Netsape wszystko działa OK. Ściągałeś może najnowszy SOFT ze strony Logitecha??? Spróbuj moze to coś pomoże.... POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Odpalilem plik readme jaki zinstalowal mi sie na dysku oto co mozna przeczytac.. Web browser: Microsoft® Internet Explorer® 4.01 or higher or Netscape® Navigator 4.08 or higher Note: Netscape Navigator 6.0 is partially supported - see limitations below Takze widac ze, co do Netscape sie nie ma co dziwic... Stery zainstalowalem z plytki. Sciagne i sprawdze ale cos czuje ze to tesh nic nie da. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Przypomniało mi się :lol: :lol: :lol: W przeciągu ostatniego pół roku miałem zainstalowaną Mozille (nie mam pojęcia jak to była wersja :? ) używałem jej cały tydzień :D - ale pamiętam, że klawisze fukcyjne mi działały i też nie było problemu. BTW - Nestscape a Mozilla...... to chyba jedno i to samo :wink: POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zainstalowalem ten nowy soft i dalej to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...