pajaczek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Mam wielka prosbe!! :D Moja szkola bierze udzial w takim konkursie, kazdy glosik jest wazny, kto moze i ma checi to niech glosuje!! :P http://eduseek.interklasa.pl/urn/konkurs/i...dex.php?sz=1801 Moja szkoła to Szkola Podstawowa ze Zbąszynka :twisted: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Grrr... od czego jest dział prezentacje, co? Tam przenoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Sorki, nastepnym razem bede o tym pamietal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Do podstawowki chodzisz i w html jusz sie bawisz? czy jakis generator? :D MS FrontPage 4.0 luknij na moje stronki www [ w podpisie ] tylko ze ja juz za soba mam gimnazjum [ jakies 1,5 roku ] :D Nie powiem ze zle. Nawet niezle. Jak na Podstawowke. Masz prawo w generatorze tworzyc :D. U nawet w web explorerach opartych o Netscape. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 AA i przypominam ze glosowac mozna raz dziennie, wiec nastepnego dnia tez mamy jeden glos :!: :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zle sie wyrazilem, "moja szkola" mialem na mysli ze w moim miescie :P Tak naprawde to jestem w sredniej juz, stronka wykonana we FP2000 :wink: Pozdrawiam! Ahia nie widze zadnej stronki w podpisie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a sorx :D pomylily mi sie podpis z innego fora :D http://star-wars.prv.pl ( 120 kb ) http://sword-fish.prv.pl ( 1116.11 kb ) http://bib-ikarus.prv.pl ( 85,4 kb ) Pozdrawiam SeQ " YuL@w" SonicR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Dziękujemy za oddanie głosu. Zapraszamy do ponownego głosowania jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Sorry, ale na takiego kicza nie będe głosował :/ Intro beznadziejne, a kolory czcionki w nim - sraczkowate. Nie wiem jak Wam, ale mi przy włączonej kazie, strona wchodziła chyba z 6 minut. ------- O juz jest :] Nienawidze tych gifów typu: HOT albo news. IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
==PRV== Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Takie badziewie że aż szok.Nie głosowałem(zagłosowałen na rataje)Jeżeli będziecie w pierwszej 3 to sie pochlastam suchą bułką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie suchą tylko czerstwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Hmm zajelismy 1 miejsce, dzieki za glosy. Hmm prv i pokahontas (coz za nick) pochwalcie sie wlasnymi stronkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Stary, wkraczasz na niebezpieczny teren z tym nickiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A wg mnie wcale nie jest taka zła :) Ale pajaczek jeżeli już chcesz koniecznie komuś dogryźć i nie masz na to pomysłu to nie pisz bzdur w stylu wyśmiewania się z czyjegoś nicka, lepiej najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych. Tyle mojego wykładu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ej :> nie smiejcie sie z nicka pocahontas :] kiedys moja panna siedziala obok mnie przy kompie i nagle na gg wyskoczylo: Rozmowa z Pocahontas. A ona na mnie z morderczym spojrzeniem i pyta sie: "co to za jedna?" :> :> :> uspokoilem, ze kolega :] :] :]. Wiesz :> Pocahontas :> prawie przez Ciebie juz zostalem zamordowany hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...