pkozerski Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Po zmianie szyny na 143/143 na ECSk7s5a (najnowszy nieoficjalny bios) procek athlon xp 2000+ (0,18 microna) komputer w windzie chodzi ok ale jak np. włącze 3dmarka 2003 to przeważnie podczas drugiego testu się resetuje, temp. procesora nie jest duża góra 48C a płyty ok 29C, mam 256 ddr 266, Radeona 9500, SBlive 5.1, czy da się jakoś zrobić żeby on się nie restartował, próbowałem różnych ustawień w biosie i nic, czy po zainstalowaniu lepszego chłodzenia powinno być ok? przy ustawieniach 138/138 wszystko działa ok,mam zasilacz 300W Ibox'a, będe wdzięczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 moze memorki ci nie wyrabiaja ? a moze ten palomino nie chce wiecej latac. poza tym uzyj szukajki . jest duzy topic o k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 priom - jest wątek "Wszystko o k7s5a" poza tym: - procek moze nie wyrabiac - pamieci moga nie wyrabiac - 300w zasilka moze nie wyrabiac ustaw jakis progzz ktory loguje napiecia i pusc marka, prawdopodobnie okaze sie ze 12v ci warjuje w 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...