marcellus Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam, Czy ten switch bedzie dobrym rozwiazaniem dla sieci ~15 komputerow z routerem? http://www.dlink.com/products/?pid=73 Chce sie tylko upewnic zanim to kupie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 az nadto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 az nadto :wink:No NARESZCIE ktos mi odpowiedzial :D Switch zamowilem tak tez moze jutro go bede mial :) A jesli chodzi o powod dlaczego mialem watpliwosci to chodzi o ten schemat co jest podany w specyfikacji (pdf) tego switcha. Jest tam takie zdjecie ktore zasugerowalo jakobym musial miec cos jeszcze... Od razu mowie, ze na sieciach mam bardzo ogolne pojecie... i jak widze te wszystkie dziwne okreslenia to ja... dziekuje ;] W kazdym razie dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 poprostu ma port/zlacze do przylaczenia modulu 100FX (swiatlowod-multimod) co moze sie przydac jak bedziesz rozbudowywal siec i laczyl switche na spore odleglosci :wink: pozatym 256K pamieci buforu na kazde 8 portow (raczej standard)... no i chlodzenie aktywne... co niektorym moze to byc wada lecz to sprzet na szafke U19 jest wiec tu to jest raczej standardem.. a switche przy obciazeniu potrafia kilkanascie ladnych watow do powietrza oddac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja mam tego switcha - spisuje się świetnie - jak potrzebujesz jeszcze jakieś info to pisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...