Skocz do zawartości
bertolek

snowboard

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jednak polecam lekcje z intrruktorką ;) ,

miłe panie uczą jady na Szymoszkowej w Zakopanem :lol:

A tak na poważnie to właśnie byłem w sklepie burtona niedawno i bardzo fajne sprzęty widziałem, w tym roku jeszcze wypożycze deskę i będe jeździł z instruktorem/instruktorką a za rok pewnie sobie kupie deske, buty itd.

P.S.

Jak tak sobie patrzyłem na ceny desek to niewiem czy w 2k bym sie zmieścił z całym sprzętem razem z ubraniem

Przecież deski kosztują po 1.5k pln , bnuty widziałem za 800pln, kurtki z gore tex albo tańsze alpinusa 800pln itd, a nie patrzyłem na sprzęt z najwyższej półki.

Może się mylę, nie znam się na deskach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jednak polecam lekcje z intrruktorką ;) ,

miłe panie uczą jady na Szymoszkowej w Zakopanem :lol:

A tak na poważnie to właśnie byłem w sklepie burtona niedawno i bardzo fajne sprzęty widziałem, w tym roku jeszcze wypożycze deskę i będe jeździł z instruktorem/instruktorką a za rok pewnie sobie kupie deske, buty itd.

P.S.

Jak tak sobie patrzyłem na ceny desek to niewiem czy w 2k bym sie zmieścił z całym sprzętem razem z ubraniem

Przecież deski kosztują po 1.5k pln , bnuty widziałem za 800pln, kurtki z gore tex albo tańsze alpinusa 800pln itd, a nie patrzyłem na sprzęt z najwyższej półki.

Może się mylę, nie znam się na deskach.

z ubraniem to w 2k bys sie nie wyrobil ale do 4k to spokojnie :)

oczywiscie licząc sprzet i ubranie ze srodkowej polki :wink:

w poprzednim poscie napisalem ze w 2k3zł kupilem cały sprzet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi