michalak Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A ja jednak polecam lekcje z intrruktorką ;) , miłe panie uczą jady na Szymoszkowej w Zakopanem :lol: A tak na poważnie to właśnie byłem w sklepie burtona niedawno i bardzo fajne sprzęty widziałem, w tym roku jeszcze wypożycze deskę i będe jeździł z instruktorem/instruktorką a za rok pewnie sobie kupie deske, buty itd. P.S. Jak tak sobie patrzyłem na ceny desek to niewiem czy w 2k bym sie zmieścił z całym sprzętem razem z ubraniem Przecież deski kosztują po 1.5k pln , bnuty widziałem za 800pln, kurtki z gore tex albo tańsze alpinusa 800pln itd, a nie patrzyłem na sprzęt z najwyższej półki. Może się mylę, nie znam się na deskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A ja jednak polecam lekcje z intrruktorką ;) , miłe panie uczą jady na Szymoszkowej w Zakopanem :lol: A tak na poważnie to właśnie byłem w sklepie burtona niedawno i bardzo fajne sprzęty widziałem, w tym roku jeszcze wypożycze deskę i będe jeździł z instruktorem/instruktorką a za rok pewnie sobie kupie deske, buty itd. P.S. Jak tak sobie patrzyłem na ceny desek to niewiem czy w 2k bym sie zmieścił z całym sprzętem razem z ubraniem Przecież deski kosztują po 1.5k pln , bnuty widziałem za 800pln, kurtki z gore tex albo tańsze alpinusa 800pln itd, a nie patrzyłem na sprzęt z najwyższej półki. Może się mylę, nie znam się na deskach. z ubraniem to w 2k bys sie nie wyrobil ale do 4k to spokojnie :) oczywiscie licząc sprzet i ubranie ze srodkowej polki :wink: w poprzednim poscie napisalem ze w 2k3zł kupilem cały sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Dzisiaj z kumplem gadałem to mówił, że dobry sprzęt, buty, wiązania to ok. 3k pln. Ale to już trzeba umieć jeździć. Pewnie w tym toku wyporzycze, jak mi sie spodoba to kupie na początek jakiegoś przecenionego burtona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...