darigaaz Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 jak zablokowac kazee w tym wlasnie firewallu prosze o dokladny opis jesli to mozliwe pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 hallo kerio winroute firewall 5.1.3 bardzo wazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darigaaz Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 hallo powiedzcie prosze zalezy mi na czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 na moje to jak postawisz firewalla i odpalisz kaze to fwall sie zappyta czy chcesz umozliwic dostep tegoz programu do netu zapodajesz "nie" i juz..... przechodzilem przez wiele firewalli przewaznie jest tak samo.. jest to tzw tryb uczenia sie firewalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 1- Fundamentalną zasadą każdego forum jest NIE pisanie kilku postów po sobie . Od tego jest opcja zmień , a takie ponaglanie nie ma sensu bo jak ktoś będzie chciał odpowiedzieć na pytaie to i tak znajdzie ten topic. 2- Jest takie coś jak pomoc w programie jakiego używasz. 3- http://ethernet.neostrada.pl/windows/winro....html#totallama 4- Google np. http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ogle&lr=lang_pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 w kerio jest pcja mapowania portow wystarczy zmapowac port kazy (nie pamietam jaki) na taki sam dla twojego komputera i juz masz go otwartego :P troche to zamotalem ale powinienes to znalezc - ja mialem problem z emulem i lowid jak zmapowalem sobie port emula problem zniknal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...