Pitbull82 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam, Oglądał ktoś ten film :?: Jeśli tak to jakie wrażenia, bo moim zdaniem kolesie ciekawie uargumentowali te "wybryki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 beznadziejny film - obejrzalem na przewijaniu bo szkoda gadac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 BOZE JAKIEGO KIESLOWSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTANOW SIE CO PISZESZ !!!!!!! chyba Latkowskiego nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 BOZE JAKIEGO KIESLOWSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTANOW SIE CO PISZESZ !!!!!!! chyba Latkowskiego nie ?sora nie wiem czemu tak wyszło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 film sredni, nie przepadam za Latkowskim, a jak chce obejrzec dobre walki to siegam po co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 no mi jak to oglądałem to nie chodziło o oglądanie walk, bo wole w realu sobie na to popatrzeć (w miarę możliwości), tylko w tym filmie zostało pokazane jak są chuligani odbierani przez policję a jak oni sami na to wszystko patrz. Jest w nim też ukazana omówina mentalność ludzi jeśli chodzi o tego typu sprawy, że nawet walki w klatce często są odbierane jako mord w biały dzień itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Lol w tym filmie ukazana jest kupa :) jak w kazdym innym latkowksiego. To jest jakis spaczony punkt widzenia pana S. a Tobie sie wydaje ze tak to odbieraja Ci debile co sie tluka i policja. Tak bylo z kazdymi jego wypicinami, nrazie widzialem tylko urywki, ale to wystarczylo zeby stwierdzic ze to to samo co blokersi, rugbysci, showbiznesy itd. lol a te dodane dzwieki ciosów jak sie tluka :) Pan Latkowski nie powinien nawet zamiatac po prawdziwych rezyserach, a jego filmy to czysta szmira. O bylbym zapomnial :D film o wiśniewskim tez byl bardzo obiektywny i ciekawy :P prawie sie popłakałem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 najgorszy.projekt.latkowskiego... na.dodatek.wiekszosc.czesc.tego.co.pokazano.moznabylo.obejrzec.na.tvnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 taa tylko latkowski puscil to 5 razy w zwolnionym tempie i te odglosy!! :D rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 najgorszy.projekt.latkowskiego... na.dodatek.wiekszosc.czesc.tego.co.pokazano.moznabylo.obejrzec.na.tvnie Całkowicie się zgadzam. W kółko puszczane dwie "ustawki", jakieś tam migawki z dwóch, może trzech meczy. Latkowski tylko liznął temat. Nie zadał sobie trudu porozmawiania z innymi grupami niż z arkowcami. Nie porównał choć przez minutkę do tego co się dzieje za granica. Ogólnie straszna nędza. Spodziewałem się więcej a strasznie się zawiodłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 właśnie, szkoda że pokazał tylko dwie grupy czyli triade (ALC) i Legie, ten film powinien trwać dłużej i powinny być w nim też ukazane grupy z niższej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 film jest spoko ! Nie wiem czemu ale tez mieszkam w toruniu tak jak zalozyciel tematu i wsrod mojego towarzystwa zostal dobrze odbrany :) ,,,,,,off.......... pitbull chodzis moze do k.s. dragon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Demboch kiedyś byłem na paru treningach sobie poobczajać i mam zamiar się tam zapisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Mam tam sporo kumpli i sam raz bylem na obczajce .... od razu wiedzialem ze skoro ogldasz klatke to jestes zwiazany z tymi tematami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a no troche jestem :wink: wracając do dragona to najprawdpodobniej za tydzień we środę tam będę i chyba się wtedy zapiszę chyba że do tego momentu kupię sobie zwierzątko domowe i budżet będzie rozplanowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heh teraz zaczna sie gadki po tym filmie gnoi zero znajacych sie na tematach sw. pseudokomputerowcy myslacy ze sa pepkami swiata ktorzy jeszcze od cycka mamy nie odrosli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heh lepsze to niz wysluchiwanie gadki gnoja ktory mysli ze jest hardcorowiec a tym co pisze daje mniej wiecej odczuc w ktorym momencie jego mozg zatrzymal sie w rozwoju ( na poczatku? - jaki mozg? ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heh teraz zaczna sie gadki po tym filmie gnoi zero znajacych sie na tematach sw. pseudokomputerowcy myslacy ze sa pepkami swiata ktorzy jeszcze od cycka mamy nie odrosli. ze tak sie ciebie grzecznie spytam mowisz o kims konkretnie ? ------- klatka dzios o 22.25 na tvp 2 !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Sfx co znaczy "gnoi zero znajacych sie na tematach sw." i nikt tu chyba nie myśli że jest "pępkiem świata" jak wposmniałeś więc mógłbyś wyjaśnić o co Ci chodziło :?: 8O Szymon o co chodzi z tym gnojem co ma na myśli że jest hardcorowiec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 hmmm pewnie bedzie znowu awantura ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 czy to ze w toruniu sa 2 grupy hools (Apator i Elana) - kolejnosc nie bez znaczenia ;) to warto nauczyc sie bronic i atakowac ewentualnie :) ogladam klatke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 od tego jest forum aby dyskutowac a od dyskusji do awantury jest bardzo niedaleko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 moim zdaniem bardzo fajny film (swiezo po obejrzeniu) ale mam jakis taki niedosyt ... bardzo pozytywne mam emocje co do tego filmu ale czegos w nim zabraklo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 moja wypowiedz nie miala nikogo obrazac tylko chcialem w pewien sposob zakcentowac to ze niedlug moga pojawic sie komentazrze na temat tego filmu od kolesi ktorzy kompletnie nie znaja sie na rzeczach zwiazanych z sztukami walki negatywny osad ich po obejzeniu filmu, osad kolesi ktorzy na dwor wychadza raz na tydzien albo jak ida szkoly i z niej wracaja a glownie to jezdza z mamusia i tatusiem samochedem po sklepach, znajac sie na kompach albo udajac ze sie znajac beda chcieli oprocz tego grac jakis twardzieli i wypisawyac ze on to ze on tamto, ze jest wielki fachmistrz, niech sie wypowiadaja ludzie znajacy sie w temacie a ci nie wiedzacy niech zadaja pytania, i wyciagaja wnioski. a jezeli z tym mozgiem chodzilo o mnie to mam go na swoim miejscu i nawet pracuje dobze :), ale poprostu zaczyna mnie lekko irytowac przebywanie na forum jak slysze komentarze do postow w stylu ja mam lepszy komp od twojego bo o 1 mhz mam szybszy procesor i wogole dzieki temu sie lepiej znam i jestem juz najlepszy , albo ja wiem lepiej bo wczoraj dostalem 5 z informatyki. glupie pszechwalanie sie gnoi, ktorzy czesciej wprowadzaja w blad niz pomagaja. pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a ja chcialem tylko powiedziec ze film latkowskiego nie jest powodem do dyskusji. Nie przedstawia nic, jest kompletnie bez zadnego pomyslu i moim zdaniem to totalne DNO! Chyba ja nie posiadajac zadnego wyksztalcenia w tej dziedzinie, posiadajac kamere nakrecilbym lepszy film na ten temat. On nie przedstawia kompletnie nic! Filmy archiwalne ktore mozna obejzec w wiadomosciach albo programach typu "uwaga" pare komentarzy w tle i to ma byc przeslanie?! i zwrocenie na cos uwagi?! Btw ogaldam drugi wywaid z latkowskim i ten koles chyba nauczyl sie tej swojej gadki na pamieci, bo wszedzie spiewa to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 FIGHTCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 zgadam sie on nic nie prezetuje , koles chcial pokazac agresje , ze ona jest i jakos trzeba z nia walczyc ( tajk to odbieram po wypowiedziac na tv) a pokazal ze kibic to hooligan,bandyta,oprych, ze na sztuki walki chodza tylko oni i tylko po to zeby sie tluc lepiej, syn z ojcem albo wnuczek z dziadkiem napewno juz nie pojdzie na stadion bo tam sie zabijaja, ze pilka jest tylko dla najsilniejszych i jak nie umiec sie bic to nie jestes prawdziwym kibicem wiec dziadku z reumatyzmem idz na capoiere,sambo,kv,karate,judo,jj,bjj i inne obij kilka ryjow a zostaniesz prawdziwym fanem swojej druzyny a jak chcecie dowiedziec sie czegos o sztukach walki gdzie sa prawdziwi fachowcy(trenerzy,instruktorzy) zapraszam na forum www.budo.net.pl i tam zapewne w niektorych dzialach bedzie temat na temat klatki i beda sie wypowiadac ludzie naprawde znajacy sie na tych rzeczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 cienizna ,jak koles z TV zapowiadał ze zachwile wielkie wydarzenie bo puszzcza ten chłam to ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 beznadziejni ludzie.... Najgorej jest gdy ktoś się nudzi ;) ZAmias iśc wyrywac laski to wola się klepac... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 BUHAHA a czy ktos look'al na program komentujacy ten film ??? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...