DonRedboX Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Witam! film na niskim poziomie... widzialem lepsze akcje... jestem z Wrocka... ta na Grabiszynskiej tez widziailem... ale ogolnie slaba byla, a skutki.. . no coz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Demboch skoro kolejność nie bez znaczenie :wink: to chyba stoimy po tej samej stronie barykady ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 heheh poznac mozna po twoim nicku na allegro :) niby historyczny a taki wymowny :) a wracajac do filmu to mi on bardzij przypomina reportaz z jakims hoolsem z urywkami ustawek :) nie jestem koneserem kina ale takie mam odczucie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Heh, oglądałem pierwsze 5 minut komentarzy w tv po filmie. I pierwszy gość, który zadzwonił podsumował idealnie cały film. Jest to film ch** wie o czym. Ani to o kibicach, ani to o hools, ani o ludziach walczących w "klatce". Latkowski wziął to wszystko do kupy, jakby to byli ci sami ludzie!!! G**no prawda! Mam naprawdę spory respekt do ludzi, którzy nie leją się na stadionie, czekają na swoją chwilę właśnie poza stadionem na "ustawce". A czasami ludzie na ustawce w życiu nie byli na żadnym meczu. Nie mówię już o walkach w "klatce" bo to już w ogóle nie ma nic wspólnego z wyżej wymienionymi grupami. Tania sensacyjka, beznadziejny film, głupie odczucia oglądających (nie wszystkich oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Wg. mnie film pokazał pewną grupę młodzieży i co dzieje w naszym "państwie prawa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Heh, oglądałem pierwsze 5 minut komentarzy w tv po filmie..... to trza bylo look'nac do konca, autor sie troche wypowiadal i .... coz moge powiedziec ze zmienilem (troszke) zdanie na + :wink: ale generalnie cala ta "ich" rozmowa mlodzi vs oldboye :lol: :lol: :lol: totalna porazka ( prawnik to juz wogooole nie z tego swiata) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 totalny gniot i badziew, w ogóle mi się nie podobało, nic ten film nie wniósł i niczego konkretnie nie pokazał. Stracilem 50 pare minut, trudno się mówi. A najgorsze było zakończenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...