ZaioN Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam, Zainstalowalem sobie te zaj*** sterrowniki P-pax mam LIVE! 1024 i niestety nie mam EAXa:) o co chodzi?:) czy one sa jakies niedorobione?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Witam, Zainstalowalem sobie te zaj*** sterrowniki P-pax mam LIVE! 1024 i niestety nie mam EAXa:) o co chodzi?:) czy one sa jakies niedorobione?:) chyba zaszla pomylka chodzi Ci o sterowniki KX? bo jesli tak to one faktycznie nie maja EAXa chyba ze sie myle pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 YouP-PAX III o te mu chodzi :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaioN Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 nu:) a teraz wogoler mam problemy z winda i wydaje mi sie ze to wlasnie przez stery tzn konflikt oryginalnych z tymi nowymni...damn it Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...