Skocz do zawartości
tolkapon

jaką płytke pod durona 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

soltek drv4 musi byc powyzej ktorejs wersji PCB by obsluzyc proce 0.13um ,jakies F... - najlepiej sprawdz na stronie solteka

jezeli znajdziesz taki egzemplaz to ja radze Solteka,jezeli nie to ten Asrock moze byc,ewentualnie ECS KT600A (troche drozszy)

jezli z uzywanych to Abit KR7A, KG7 ,Epox 8K7A+ ,8KHA+ sa w podobnych cenach co ten Soltek,a plyty rewelka ,8KHA+ ma nawet oficjalna obsluge durona i A2600+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym sie sklanial do tego asrocka ew. do ecs na sis 746 (taki z przydługą nazwą hehe ;-) )

te plytki beda szybsze ok kt400 i podonych a do tego pomimo ograniczonego sterowania napieciami - mozesz pojechac z szyna w goore :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olej te wszystkie goowanine sisy i kup EPOXA 8K9A!! ja bym wolal miec nawet moze juz dzis przestarzale kt400. MA DUŻE MOZLIWOSCI O/C:

vcore: 2v

vdimm:3,20v

vagp:2,20v

fsb:133-250

ogolnie plyta moze jest wolniejsza od tych calych sisow 746czy cos takiego ale stabilnosc jaka oferuje jest po prostu genialna! nie mialem zadnego problemu z ta plyta. Bardzo dobrze sie kreci(jak na kt400) i wogole THE BEST!. Ja tam nigdy nie wierzylem sisom a i ten epox ma wiecej funkcji do o/c :D no i jak bedziesz mial wersje z 6 mofsetami to bedziesz mogl sobie ostro proca pokatowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...