marianm Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Czesc, poszukuje sterownika do przejsciowki PSX <-> USB. Kupilem ja wysylkowo w Ultima.pl, jest to produkt Manty. Driver dostepny na stronie Manty nie dziala, tzn WinXP wykrywa urzadzenie podlaczone do USB, ale nie potrafi go zidentyfikowac. Probowalem zainstalowac sterowniki z sajtu http://www.psxpad.com/index_e.php ale one nie dzialaja z przejsciowkami USB... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuma Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 (edytowane) Witam Nie mogę sobie poradzić ze znalezieniem sterowników pod Viste do przejściówki Usb<---Pad PSX VendorID: 09da ProductID: 8090 Jeśli ktoś ma namiar na te stery proszę o link Prawdopodobnie udało mi się ustalić firmę produkującą ta przejściówkę ale na ich stronie brak sterowników Przejsciówka Szuma Edytowane 25 Października 2009 przez szuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Ten pid i vid wskazuje na myszke A4Tech'a X-748K, a nie przejsciowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuma Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Nie wiem dlaczego wkradł się taki błąd używałem do tego kilku programów, teraz sczytałem to USBDeview. VendorID: 0810 ProductID: 0003 Sytuacja jest dziwna bo w momencie podpięcia kontrolera, komputer wykrywa urządzenie instaluje sterownik. Następnie wchodzę do panelu sterowania --> kontrolery gier w celu skalibrowania. W kolejnym oknie Pad nie reaguje na przyciski po chwili znika z listy kontrolerów gier i system widzi go jako nieznane urządzenie Szukam dalej Edytowane 26 Października 2009 przez szuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Watpie zeby byly jakies sterowniki do takiej przejsciowki. Podlacz ja do innego komputera i sprawdz czy tam bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuma Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Na komputerze z XP działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...