Dr.Frost Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Własnie w momencie ustawiania kanału głównego w w tym oknie po puszczeniue suwaka wydaje sie z głośników dźwięk bep krótki ale o tyle denerwujący że nie jest on wyciszony i w momencie kiedy mam głośno kolumny jest niezmiernie nieznośny. Jak to wyłączyć. W schemacie ustawiłem na brak dźwięków systemowych i kurde nadal to jest :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 To wina zintegrowanej karty dziekowej, ktora probuje robic za glosnik systemowy... nie wiem, czym jest to spowodowane, ale mozliwe ze nie masz podlaczonego PC Speakera - ja tez tak mam wydaje mi sie jednak, ze widzialem gdzies opcje wylaczenai tego - albo w bios albo przy sterownikach.. raczej chyba przy sterownikach, bo wczesniej mi tak komp nie robil.. a przynajmniej tego nie zauwazylem bo raczej nie uzywam tej regulacji.. moze sprobuj poszukac tego w ustawieniach sterownika lub zmien sterowniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 To wina zintegrowanej karty dziekowej, ktora probuje robic za glosnik systemowy... nie wiem, czym jest to spowodowane, ale mozliwe ze nie masz podlaczonego PC Speakera - ja tez tak mam wydaje mi sie jednak, ze widzialem gdzies opcje wylaczenai tego - albo w bios albo przy sterownikach.. raczej chyba przy sterownikach, bo wczesniej mi tak komp nie robil.. a przynajmniej tego nie zauwazylem bo raczej nie uzywam tej regulacji.. moze sprobuj poszukac tego w ustawieniach sterownika lub zmien sterowniki... Aleś bzdur nagadał - to raczej smutna przypadłość XP'eka. Musisz zainstalować PowerToys pod WinXP, tam jest programik TweakUI i w nim w zakładce General masz opcję "Beep on errors" - odznacz ją i po krzyku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Aleś bzdur nagadał Napisalem: >>probuje robic za glosnik systemowy - ZGADZA SIE >> nie wiem, czym jest to spowodowane, ale... PODKRESLAM: NIE WIEM >>wydaje mi sie jednak, ze widzialem gdzies opcje wylaczenai tego - NO I DOBRZE MI SIE WYDAWALO... :-) Poza tym przysiaglbym, ze wczesniej mi tak XP nie robil (na innych sterach).. ale mozliwe ze poprostu wczesniej mialem to wylaczone 8) Poza tym dzieki za podpowiedz, tez chyba skorzystam... Po chwili: POMOGLO! Dzieki. :-) Opcje ta latwo znalezc - jest pierwsza w "Generals" PS. Chyba zaczne dopisywac przy kazdej mojej odpowiedzi "WYDAJE MI SIE, ALE MOGE SIE MYLIC"... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Sorry - to miała być ironia, nie atak 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...