Skocz do zawartości
turzol

SubEdit Player - zamykanie po zakonczeniu filmu

Rekomendowane odpowiedzi

Do ogladania Divxow uzywam SubEdita od poczatku jak tylko powstal i zastanawia mnie pewna rzecz. Otoz czesto ogladam filmy rownoczesnie sciagajac cos z P2P i nie raz zdarza mi sie nie obejrzec jakiegos filmu do konca i jak rano sie budze to monitor jest wlaczony (pomimo iz mam w ust. zasilania wylaczanie monitora po 20min bezczynnosci). Wkurza mnie to rowno bo SubEdit ma tylko opcje "Wylacz komputer po zakonczeniu filmu" - ale mi sie rownoczesnie sciagaja rzeczy...

Brakuje mi wlasnie opcji odpowiadajacej za wylaczenie programu po zakonczeniu filmu...

Czy istnieje jakis progs do wylaczania danej aplikacji po ukonczeniu danej czynnosci :?: Chyba ze taka funkcja jest zaszyta w programie - ja sie nie doszukalem :oops:

Pisalem juz maile w tej sprawie do tworcy programu - ale nie otrzymalem odpowiedzi i z tego co zauwazylem to nie bylo juz aktualizacji SubEdita od dawien dawna - ostatnia wersja to build3890..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje mi wlasnie opcji odpowiadajacej za wylaczenie programu po zakonczeniu filmu...

Pisalem juz maile w tej sprawie do tworcy programu - ale nie otrzymalem odpowiedzi i z tego co zauwazylem to nie bylo juz aktualizacji SubEdita od dawien dawna - ostatnia wersja to build3890..

Artur odpowiada zawsze, ale na mądre pytania (no offence)...

Dołączona grafika

Ustaw tą opcję, a wartość minut daj na jakieś 300 minut, to subedit po odtworzeniu filmu się zamknie, jeżeli film był krótszy niż 300minut (czyli praktycznie dla każdego). Nie wiem, co zrobi przy filmie 2-częściowym, pewnie zamknie niestety po 1 części.

UPDATE - sprawdziłem, nie. Odtworzy wszystkie części, i dopiero się zamknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi