turzol Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Do ogladania Divxow uzywam SubEdita od poczatku jak tylko powstal i zastanawia mnie pewna rzecz. Otoz czesto ogladam filmy rownoczesnie sciagajac cos z P2P i nie raz zdarza mi sie nie obejrzec jakiegos filmu do konca i jak rano sie budze to monitor jest wlaczony (pomimo iz mam w ust. zasilania wylaczanie monitora po 20min bezczynnosci). Wkurza mnie to rowno bo SubEdit ma tylko opcje "Wylacz komputer po zakonczeniu filmu" - ale mi sie rownoczesnie sciagaja rzeczy... Brakuje mi wlasnie opcji odpowiadajacej za wylaczenie programu po zakonczeniu filmu... Czy istnieje jakis progs do wylaczania danej aplikacji po ukonczeniu danej czynnosci :?: Chyba ze taka funkcja jest zaszyta w programie - ja sie nie doszukalem :oops: Pisalem juz maile w tej sprawie do tworcy programu - ale nie otrzymalem odpowiedzi i z tego co zauwazylem to nie bylo juz aktualizacji SubEdita od dawien dawna - ostatnia wersja to build3890.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 to nie prosciej: wylacz komputer -> po zakonczeniu pobierania pliku ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Brakuje mi wlasnie opcji odpowiadajacej za wylaczenie programu po zakonczeniu filmu... Pisalem juz maile w tej sprawie do tworcy programu - ale nie otrzymalem odpowiedzi i z tego co zauwazylem to nie bylo juz aktualizacji SubEdita od dawien dawna - ostatnia wersja to build3890.. Artur odpowiada zawsze, ale na mądre pytania (no offence)... Ustaw tą opcję, a wartość minut daj na jakieś 300 minut, to subedit po odtworzeniu filmu się zamknie, jeżeli film był krótszy niż 300minut (czyli praktycznie dla każdego). Nie wiem, co zrobi przy filmie 2-częściowym, pewnie zamknie niestety po 1 części. UPDATE - sprawdziłem, nie. Odtworzy wszystkie części, i dopiero się zamknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 O to wlasnie chodzi :D Dzieki Dijkstra :!: Naprawde nie wpadlem na to wczesniej mimo iz przegrzebalem opcje programu - widocznie przeoczylem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...