trais Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam szukałem ale nie znalazłem podobnego problemu:D wiec posiadma ta plyte i obecnie procesor xp 1.7 0,18um czytalem na stronie producenta ze tylko plyty wyposazone wersje P4 z biosem 4.2 moga wspolpracowac z Athlonami XP 0.13um moje pytanie brzmi czy ktos moze do tej plyty wersja P2 zaladowal XP 0.13um jesli tak to jakiego??? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Tak jak pisza na stronie producenta, bez P4 nie polecisz - na dodatek trzeba bios najnowszy dla niej wgrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trais Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 czyli strza wymineic plytke :D:DD kupie nforce 2 i nowego procka i po problemie ale 800zl peknie kurde dzieki za info pozdrowla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A nie taniej przesiąść się na np kt333/400 sub sis746/8? Dopłacisz może z 50 pln i wszystko będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...