rabor Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Potrzebuje Bios do Radeona 9500 "build by ATI" 64MB 3,0ns pamieci. Proszę go wysłać na mail rabor@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Forum to nie sklep za darmo. Dlaczego uważasz że ktoś za Ciebie będzie szukał bios-a do twojej karty ? Podpowiem Ci gdzie szukać: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=332...light=9500+bios www.google.com Na drugi raz poczytaj i poszukaj zanim zaczniesz nowy temat. My lubimy pomagać - ale nie lubimy leni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabor Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Nie jestem leniem!!!!!!!!!!!!! Najpierw szukałem w necie i są tylko dla Pro i dla 9500Pro@9700 i te nie działają sprawdzałem sieczka na ekranie. Szukam do 9500 zwykłego z 3,0 pamieciami Infineo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabor Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Nie chcesz mi jej zgrac to nie. Ja jak bym miał to nie było by problemów.Każdemu kto by chciał bym dał. Niedawno zgrywałem bios z 9100 bo mnie jeden gośc prosił wysłałem mu na e-mail. Straszny wysiłek!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Potrzebuje Bios do Radeona 9500 "build by ATI" 64MB 3,0ns pamieci. Proszę go wysłać na mail rabor@wp.pl Widzisz, rabor -- ten post brzmi jak żądanie, a nie jak prośba. Na marginesie: musiałeś drugi topik zakładać? Ten nie wystarczał? -> Bios do 9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 http://www.ocfaq.com/softmod/bios.php - ktorys powinien pasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabor Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Bardzo dziekuje :D Czy ma znaczenie w biosie czy karta ma 64MB czy 128MB pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Bardzo dziekuje :D Czy ma znaczenie w biosie czy karta ma 64MB czy 128MB pamieci? Lekka w wydajności i duza przy modowaniu 128 przerobisz na 9700 a 64MB na r9500pro najwyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 A na ci był ten bios jeśli można wiedzieć?? Czy na nowszych biosach jest większa szansa odblokowania 8 potoków czy to zależy tylko od karty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zalezy od tego czy producent uszkodzil zablokowane 4 potoki. Jesli sa uszkodzone to juz nawet zmiana biosu nie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...