misiaczekm Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Po zainstalowaniu biosu z dnia 28.10.2003 KRA23A28 "spadła" mi temperatura procka z 47 st.C na 34. Procek to Athlon XP 2100+ (wentylator z miedzina płytką).... i teraz mam dylemat..., która temperatura jest bliżej tej prawdziwej na procku?? Miał ktoś coś podobnego??!! Pozdrawiam MM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ja u siebie też coś takiego zaobserowowałem. nowy bios ma opcję " odpoczywania proca w spoczynku" i dlatego temp. spada. w stresie bedzie bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 U mnie również temp. drastycznie spadła... poprzednia była troche nierealna, ale z 10-15stopni mniej po zainstalowaniu biosa wydaje mi się sensowne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczekm Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 U mnie również temp. drastycznie spadła... poprzednia była troche nierealna, ale z 10-15stopni mniej po zainstalowaniu biosa wydaje mi się sensowne...Przeciwnik ma rację przy stresie temperatura wraca u mnie do 51 st. C... a temperatura graniczna procka to chyba z jakieś 80-90 st. C... nie chce mi się zdejmowac culera by to sprawdzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...