Skocz do zawartości
Milo

Silent Hill 4: The Room

Rekomendowane odpowiedzi

DLA mnie od zawsze horrorem nr. 1 byłY SERIE RESIDENT EVIL :) oj tak przy tym mozna było niezle "popuścić" ze strachu OO JAAA. a jedynie z serii SH. zagrałem w II i cala przeszedłem :)) powiem wam szczerze ze spodobała mi sie bo do trzeciej czesxci jakos nie przykładalem uwagi - praktycnie zainstalowałem i od razu un..... SH IV pewie juz na dniach ma wyjsc, jak juz nie wyszła wiec czekam OJ czekam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm wyjscie czworki zmobilizowalo mnie do zaopatrzenia sie w trojke :mrgreen:

Ja mam tak samo,ze jak wychodzi jakas czesc to nie moge w nia zagrac poki nie przejde pozostalych :) Ale na szczescie przeszedlem SH2,3 i nie moge sie doczekac czworeczki - w tytulach na ktore najbardziej oczekuje zapomnialem dodac takze SH4,takze bede gral oj bede,a swoja droga powiedzcie mi Ci co juz maja - co o niej sadzicie?Tylko prosze mi bez takich,ze nie ma klimatu jak dwojka,poprostu go wyobrazcie sobie go :) Wiem ,ze dwojka jest najlepsza z calej serii,ale dajmy czworce szanse,pozatym doszly mnie sluchy (tylko sluchy - nie sprawdzone),ze gra chodzi tylko na kartach z DX9 i dopiero po jakims czasie ma wyjsc patch,ktory pozwala uruchomic gre na DX 8,a na MXach gra niestety nie pojdzie nawet z 3d analizerem (chyba ze macie MXa 4000:) )Jak ktos juz to bedzie mial (bo ja dopiero jutro:() to nierch sie wypowie co i jak.Czekam na Wasze opinie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra jest wyczesana :)

co prawda nie mam ps2 (a gierka na ta platforme jest juz dostepna od trzech miesiecy).. ale moj znajomy ma i wpadalem czesto do niego popgrac sobie w sh4 [:

gra jest zrobiona znakomicie (chyba najlepsza cz

esc silenthilla) a przy tym jest dosc mocno 'logiczna' :)

brakowalo mi tylko w tej grze wiekszej ilosci broni palnej (praktycznie cala gre lata sie z lopatami, kilofami, siekierami, kijami golfowymi, nozami ect)

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak samo,ze jak wychodzi jakas czesc to nie moge w nia zagrac poki nie przejde pozostalych :) Ale na szczescie przeszedlem SH2,3 i nie moge sie doczekac czworeczki - w tytulach na ktore najbardziej oczekuje zapomnialem dodac takze SH4,takze bede gral oj bede,a swoja droga powiedzcie mi Ci co juz maja - co o niej sadzicie?Tylko prosze mi bez takich,ze nie ma klimatu jak dwojka,poprostu go wyobrazcie sobie go :) Wiem ,ze dwojka jest najlepsza z calej serii,ale dajmy czworce szanse,pozatym doszly mnie sluchy (tylko sluchy - nie sprawdzone),ze gra chodzi tylko na kartach z DX9 i dopiero po jakims czasie ma wyjsc patch,ktory pozwala uruchomic gre na DX 8,a na MXach gra niestety nie pojdzie nawet z 3d analizerem (chyba ze macie MXa 4000:) )Jak ktos juz to bedzie mial (bo ja dopiero jutro:() to nierch sie wypowie co i jak.Czekam na Wasze opinie 8)

Że co? Nie grałeś w Silent Hill 1 !? Natychmiast nadrób zaległości , przez wielu uważana za najlepszą część serii i jedną z najstraszniejszych gier wogóle! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że co? Nie grałeś w Silent Hill 1 !? Natychmiast nadrób zaległości , przez wielu uważana za najlepszą część serii i jedną z najstraszniejszych gier wogóle! :twisted:

hehe,to zaraz po czworce,swoja droga niemoge sie doczekac jutra kiedy gierka wpadnie w moje lapki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np. dlatego ze to wersja na PC. :)

Wlasnie dzis sobie to wlonczylem na PC i jestem pod wrazeniem, w porownaniu do 3 to jest duzo lepiej ( w 3 nie podobala mi sie grafika), tytaj sa ladnie wykonane postacie, muzyka trzyma klimat, ogolnie jest OK.

Ale narazie i tak u mnie na 1 miejscu jest 1 czesc na PSX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaka jest jedynka bo jest jedyna czescia ktorej nieskonczylem,ale dwojka z tego co wiem (sam tez skonczylem pare razy na wszystkie sposoby) jest najlepsza,a co do czworki to bede ja mial juz za godzine to sie podziele wrazeniami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaka jest jedynka bo jest jedyna czescia ktorej nieskonczylem,ale dwojka z tego co wiem (sam tez skonczylem pare razy na wszystkie sposoby) jest najlepsza,a co do czworki to bede ja mial juz za godzine to sie podziele wrazeniamiNie wiem jaka jest jedynka bo jest jedyna czescia ktorej nieskonczylem,ale dwojka z tego co wiem (sam tez skonczylem pare razy na wszystkie sposoby) jest najlepsza,a co do czworki to bede ja mial juz za godzine to sie podziele wrazeniami,a pozatym czat85 to powiem tobie,ze sie mylisz bo wersja konsolowa rozni sie na maxa od tej pecetowej,chociashby tam grafika sie nawet do pecetowych nie umywa,po 2,ktos by napisal jak mu chodzi,ile ocenia,albo czy ktos gral w obie wersje (konsola/pc) a jesli tak to moze porownac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam moze jutro bede miec :)

jestem fanem tej serii , juz sie nie moge doczekac jak dorwe moj precioussssssssssssss ;)

podobno jest glupio z savami , gdyz ponoc mozna zapisac stan gry w jednej tylko lokacji a nie kiedy sie chce :o ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tym sejwowaniem to sie okaze, bo wersja PS2 ma ograniczenie takie, jak pisze Stona. Mozna zapisac stan gry, tylko w tytulowym "The Room". Mam nadzieje, ze na PC, dostaniemy quick save'a :]

Co do czesci gry, to przeszedlem wszystkie, poza jedynka - a wyglada na to, ze pominalem najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Quick save to nie ma, mozna zapisywac gre tylko w pokoju, jest tam taki zeszyt i tam sie zapisuje, chyba ze dalej w grze tez beda takie zeszyty. ale quick save na bank nie ma.

||Falcon|| czy jak grales w 3 to obraz byl taki "zamrowiony" , jakby sie skladal z ziarenek piasku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi 3 rzeczy.1 - jak schowac bron??2 - czy da sie ustawic sterowanie w taki sposob,zeby obracac postac strzalkami a nie obracac ja w taki sposob,ze skrecam w ta strone,w ktoora daje strzalke (czyt.sterowanie ala tomb raider,tak jak to mozna bylo ustawic w ppoprzednich czesciach SH).3 - jestem na stacji metra.uwolnilem panienke z wagonu i kraze w kolko a wokol ciagle wyskakuja schizujace zombiaki (taki jeden przyprawia o gesia skorke a ich jest chyba z 5 i wyskakuja mi co chwile ze sciany albo wstaja te,ktorycch juz potraktowalem z butelki albo z rury),takze moje pierwsze utkniecie (dosc szybkie :()Pozatym - gra jest rewelacyjna,wystraszylem sie o wiele bardziej - niz w doomie,a chodzi mi ze wszystkim wlaczonym co sie tylko da,polecam,ale - co dalej ??]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierd* ta gre, nie gram w nia w nocy!! :]

cykor, cykor ;)

oto chodzi zeby grac w nocy bo sie mozesz wczuc na maxa :)

Ja wlasnie gralem ze sluchawkami na uszach i mowie Wam - takie jschizy jeszcze w zadnym Survival Horrorze jeszcze nie bylo,jak do tej pory najbardziej schizujaca gra w jaka gralem,dla ludzi o mocnych nerwach - polecam i to goraco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie gralem ze sluchawkami na uszach i mowie Wam - takie jschizy  jeszcze w zadnym Survival Horrorze jeszcze nie bylo,jak do tej pory najbardziej schizujaca gra w jaka gralem,dla ludzi o mocnych nerwach - polecam i to goraco

A tam, sranie w banie. Jestem pewien, ze SH2 straszy mocniej, ale sprawdze dopiero jutro i cos napisze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie gralem ze sluchawkami na uszach i mowie Wam - takie jschizy  jeszcze w zadnym Survival Horrorze jeszcze nie bylo,jak do tej pory najbardziej schizujaca gra w jaka gralem,dla ludzi o mocnych nerwach - polecam i to goraco

A tam, sranie w banie. Jestem pewien, ze SH2 straszy mocniej, ale sprawdze dopiero jutro i cos napisze :mrgreen:

Tez tak sobie mowilem - e SH2 nie nie przebije - a jednak przebilo,przez co z 1 strony mi sie troszq smutno zrobilo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez tak sobie mowilem - e SH2 nie nie przebije - a jednak przebilo,przez co z 1 strony mi sie troszq smutno zrobilo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi