Gość Morfik Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Pełna solucja po polsku będzie w Poradniku PSX Extreme - do nabycia w sklepach od 1 października :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 CHLOPAKI MAM DWA PYTANIE pierwsze odnośnie początku metra co tam 3ba dalej zrobic>>> dochodze do jakiegos stwora ktory wbija si w sciane i dalej nieiwem co gdzie ijak>>> a drugie to czy jest jakas soulcja tej gry >>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Pomocy !!! czy wie ktoś może dlaczego SH4 zaraz na początku gry mi sie wiesza?! przy wybraniu numeru telefonu ktory byl na tablicy reklamowej za oknem... taka giera a tu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Dopiero wczoraj zainstalowalem i nie zaszedlem jeszcze zbyt daleko, ale musze przyznac ze gra nie stracila swietnego klimatu i nadal seria SH jeste najlepszym horrorem na rynku :) Opis do sh4 (kazdy juz go pewnie zna ale zawsze trafi sie ktos kto go nie bedzie znal :P) >>>> OPIS <<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronkis Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Wie ktoś może jak ustawić w SILENT HILL 4 widok z perspektywy trzeciej osoby tak jak to było w poprzednich częściach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wie ktoś może jak ustawić w SILENT HILL 4 widok z perspektywy trzeciej osoby tak jak to było w poprzednich częściach. 1258615[/snapback] wystarczy wyjść z pokoju :mur: widok z pierwszej osoby masz tylko w pokoju jak po nim trochę połazisz i pooglądasz, w łazience zrobi się dziura, przez którą będziesz mógł się dostać do drugiego świata tam będziesz miał widok z trzeciej osoby :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Pograłem troche u kum[la i ... .....giera jest wypas , ten klimat , ta grafa te grywalnośc . Có miód i cukierki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam problem. Jestem w więzieniu. Mam kod do drzwi, ale nie mogę go wstukać bo jest tam za ciemno. Jak się domyślam trzeba poustawiać te dziury w taki sposób, żeby światło z 3 piętra dotarło do piwnicy. Może mi ktos zapodać obrazek jak to ma być ułożone ? Już się w nich pogubiłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Męcze Sh4, ale pomyslalem ze przydal by sie pad :) Jakiego polecacie do Sh4 ? Tylko bez żadnych mant i innego shitu za 25zl <_< Preferował bym logitecha albo Duala od ps2 z przejściówką :D Dobrze sie gra w ta gre na Dual Shocku ? Nie za malo przycisków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 12 buttonów, 2 analogi plus krzyżak to mało???? To graj na klawiaturze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) POMOCY !!! Gdzie się ustawia AA ???? Z poziomu sterów nic nie pomaga !!!! NIKT NIE ZNA ODP ???? :blink: Edytowane 11 Lipca 2005 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam!!! Są jakieś kody na nieśmiertelność bronie itp. na ps2??? Bardzo bym prosił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 POMOCY !!! Gdzie się ustawia AA ???? Z poziomu sterów nic nie pomaga !!!! NIKT NIE ZNA ODP ???? blink.gif O ile dobrze pamietam to zaden silent hill nie obsluguje aa. W sh3 zeby tekstury byly gladkie jak pupa niemowlecie trzeba bylo ustwaic 2048*2048(rozdzialka detali) wtedy bylo git ale zeby tak normalnie wlaczyc aa to sie nie da probowalem i jakos nie bylo widac. Witam!!! Są jakieś kody na nieśmiertelność bronie itp. na ps2??? Bardzo bym prosił! czlowieku wiesz co to gogole??? a zreszta ZADAN TO PRZYJEMNOSC BAWIC SIE W BOGA!! pomysl nad tym Ludzie jak czytam wasze posty "pomozcie ..." itp to mnie az sciska w sercu jak nie umiecie grac to PO jakiego CH.J gracie :angry: <_< zostawcie tą gre albo wytrzecie umysly bosheee co za kraj co za ludzie!! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 To nie taki kraj tylko świat. Chyba takie serwisy jak np. gamefaqs nie eobia dla polaków :lol: A jak ci nie pasuje gra z pomoca - to graj bez niej, ale nie wymagaj od ludzi tego samego... co za kraj :lol: Sam nie popieram granie z solucja przed oczami, ale nie ktytykuje ludzi ktorzy tak lubia\musza, a sam czasem korzytsam z jakiejs podpowiedzi, jak mam jakies problem z gra, ktorego za nic nie moge zozwiklac. Pozatym co cie tak wzielo na taka refleksje po miesiacu.. hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 czesc ostatnio zainstaloalem sh4 na swoim kompie... i chodzi przetragicznie... chodzac po pokoju mam 30fps (tu akurat nie wiem, moze i specjalnie tak ograniczono fps) ale zeby w filmikach (na silniku gry) bylo 15 klatek?? brrr... gram na sprzecie z podpisu, bez fsaa i af, w 800x600.... mieliscie tak? catalyst 5.6 directx9 xp + sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 nierozumiem... w pokuju masz 30fps - tyle ile trzeba (chyba - dawno nie gralem ale na pewni jakies fpslimit w grze byl) Ogolnie to grać sie nie da czy wszytsko chodzi ok a nie cyferki draznia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 filmiki w 15fps draznia.... wszystko sie tak ""rozciaga"", chodzi malo plynnie (to chyba nie tak powinno wygladac)... bleh obrzydlistwo, w pokoju te 30fps mnie nie denerwuje... bo te ograniczenie to zdaje sie byc zrobione przez autorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 filmiki w 15fps draznia.... wszystko sie tak ""rozciaga"", chodzi malo plynnie (to chyba nie tak powinno wygladac)... bleh obrzydlistwo, w pokoju te 30fps mnie nie denerwuje... bo te ograniczenie to zdaje sie byc zrobione przez autorow zaczalem grac i u mnie jest to samo, porazkowate troche ale mozna przymknac oko ;) pewnie tak gra jest zrobiona ze ma limit fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Np. San Andreas chyba mial limit, mialem 30 fps a gra smigala bardzo szybko jakby maila z 70 ;) Tutaj jest to samo, czy gra chodzi rzecczywiscie wolno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) w san andreas mozna bylo to wylaczyc a tutaj nie, pomimo tych 30 klatek gra sie w porzasiu, sadze ze jest to zamierzone w celu polepszenia klimatu gry i zapewne tak chyba jest ;) kurde az sie wlos na glowie jezy po tym co tu sie dzieje tj. w grze Edytowane 13 Czerwca 2006 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 w san andreas mozna bylo to wylaczyc a tutaj nie, pomimo tych 30 klatek gra sie w porzasiu, sadze ze jest to zamierzone w celu polepszenia klimatu gry i zapewne tak chyba jest ;) kurde az sie wlos na glowie jezy po tym co tu sie dzieje tj. w grze Rozumiem, ze te 30FPS was drazni, bo Fraps nie pokazuje wiecej podczas grania? Filmiki powinny chulac tez w 30FPS tak a propos - jednak ze wzgledu na fakt, ze uzywaja one glebi ostrosci, wiec wymagania wzgledem grafiki podczas ich odtwarzania sa wieksze. Zreszta w paru momentach w grze jest podobnie. Swoja droga jestem ciekaw dlaczego wersja na PC ma limit 30 klatek, podczas gdy wersje konsolowe hulaja w 50/60 FPS. Choc gdy gra wychodzila to chyba 9600pro byl high endem ;) Nie zastanawia was ten krolik w pokoju sasiadki? Pamietacie podobne kroliki z Silent Hill 3? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...