KIULIK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Dzisiaj pojawiły mi się dziwne zniekształcenia na obrazie :( Oto screen: http://www.kiulik.kgb.pl/problem.JPG Co jest ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jeśli kręciłeś grafikę,to ją odkręc bo chyba za bardzo podkręciłeś Ja tak miałem,zjechałem z pamięci 5Mhz i jest OK. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 No właśnie kręciłem grafike :D I takie coś się pojawiło, zjechałem do domyślnych ustawień i dalej tak jest :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 hmm, spaliles pamieci? sprobuj nie wiem, reinstal sterow.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 hmm, spaliles pamieci? sprobuj nie wiem, reinstal sterow....Stery przeinstalowane :( DirectX też :( I nic :( Jutro będę miał nową kartę to sprubuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 mialem taki przypadek na mim clapie (creative gf1ddr) ile razy pojechalem z pamieciami za wysoko (370+ :twisted: ) musialem karcie nagrac biosa od nowa, inaczej w 2d mialem taka siepe zescie chyba jeszcze nie widzieli heh ;-) ;-) ;-)tylko w trybie tekstowym nie bylo źle.. na ati po dotaktowaniu najgorsze co musialem zrobic to (kurcze ;-) ) resecik ... mimo wszystko, jesli sie karcie nie polepszy - odnies ja do serwisu szkoda tracic gwarke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...