WaWrzOL Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jak w temacie. Podrzucam kosc i pokrywam koszty przesylek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zapewne źle zrobiłeś flash'a biosu mam racje :) :?: ale mogę cię pocieszyć bo nie musisz nikomu wysyłać żadnej kości po prostu idziesz z płytą albo samą kością do najbliższego sklepu komputerowego z serwisem i oni powinni ci to zrobić za 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Nie flashowalem jej. z reszta reraz sie zastanawiam czy gra warta swieczki. Kumpel przyniosl do mnie kompa w ktorym uszkodzil sie zaslicz :D i pocigana za soba dysk i... mobo tzn w kosciu biosu wypalila sie mala dziurka :twisted: Zastanawiam sie czy tylko bios ulegl spopieleniu... Czy cale mobo out :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Kość od bios'u jest zepsuta raczej napewno (mobo może też) jeżeli to tylko kość to idziesz do sklepu z używanym sprzętem i kupujesz najlepiej zepsutą płyte (ale kość biosu musi być dobra) z rodzajem kości eemprom pojemności chyba 2MB nie jesetm pewien i wkładzas tę kość a następnie robisz to co opisałem wyżej. Pomysł jaki napisałeś na początku jes bardzo niebezpieczny i mało kto by ci się zgodził zrobuć taki zabieg, no i posiadaczy bx master na tym forum jest jak na lekarstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Hm... Dzienki za rady. Jutro sie wybiore do sklepu/serwisu i zobacze co i jak. Zdam relacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...