snorri Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 http://tweakers4u.de/new/do.php?include=te...00xt/seite2.php na tej stronie widac pamiec samsunga 337 i jest napisane ze ma 2,86ns. a ja mam prawie taka sama pamiec, tyle tylko ze mam napisane samsung 340, co to zmienia?? jaki to ma wplywa na czas dostepu??[/u][/i] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja bym tym sie nie przejmowal, wazne ze moge tylko go podkrecic na standartowym chlodzeniu gpu555/ram337, wyzej i sie wiesza czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 no to powie mi ktos w koncu czy to pamiec 2,86 czy 3,0ns??!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Na pamieciach masz napisane 2A czyli 2,86! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 no wlasnie nie baro... bo jakby byly 2,86 to powinny spokojnie pojsc na 350mhz, a nie ida jak juz ustalilismy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Fakt nie ida, ale to ciagle sa 2.86 ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 u mnie pro na samsungach 3,3 ns idzie jak w opisie bez artefaktow wyzej sie nieda i teraz trzeba przemyslec czy pyli sie placic 100 wiecej za xt??? do tego u mnie po dodaniu radiatorow spokojnie pojdzie 540/720 bo teraz strasznie sie grzeja juz ale chodza plynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorri Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zac-chyba pomyliles posty, Jak chcesz odpowiedz na swoje pytanie to zaloz odzielny topic, a nie zasmiecasz moj jak sie proboje czegos konkretnego dowiedziec... :evil: respekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 snorri przeciez juz ci odpowiedzialem : P A sam sie dziwie, ze te 9600pro maja tak dobrze podkrecajace sie pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...