Bania Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam wszystkich :!: Jestem w trakcie kupna kompa i mam dylemat nad wyborem obudowy do: => Abit NF7-S => Athlon 2500+ Barton => Chieftec 420W i to najważniejsze: ===>ZALMAN 7000A Cu<=== Potrzebuje takiej żrby zasilacz byl nieco oddalony od MoBo, ponieważ ten cooler wystaje za powierzchnie plyty gl. Wiem że nadają sie do tego Chieftec'i czy Antec'i ale myśle nad czymś nieco tańszym :) No i najlepiej żeby ta obudowa miala jak najwiecej miejsc na wentylatory :D Prosze o sugestie w tej sprawie łącznie z linkami :!: Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Jezeli stac ciena takie flaki, to sorry, ale buda powinna byc min. Chiefa (chciales jeszcze miejsce na wentyle). Poza tym topic walkowany niezliczona ilosc razy. Forum jest pelne. SEARCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Moze antec plus view? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 fajnie kupowac obudowe pod cooler :lol: to nie lepij kupic jakos fajno do kerej wszystko wlezie i jak cooler nie bydzie pasowac to tu troche przyciac tu troche przypilowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Witam wszystkich :!: Jestem w trakcie kupna kompa i mam dylemat nad wyborem obudowy do: => Abit NF7-S => Athlon 2500+ Barton => Chieftec 420W i to najważniejsze: ===>ZALMAN 7000A Cu<=== Potrzebuje takiej żrby zasilacz byl nieco oddalony od MoBo, ponieważ ten cooler wystaje za powierzchnie plyty gl. Wiem że nadają sie do tego Chieftec'i czy Antec'i ale myśle nad czymś nieco tańszym :) No i najlepiej żeby ta obudowa miala jak najwiecej miejsc na wentylatory :D Prosze o sugestie w tej sprawie łącznie z linkami :!: Pozdrawiam :!: Jak masz zasilacz, płytę i cooler już wybrane - to co za problem. Idziesz do pierwszego z brzegu sklepu i otwierasz każdą budę - sprawdzasz czy są miejsca na wentyle i ile nad płytą będzie siedział zasilacz. Wybierasz to co ci pasuje i się podoba. Co tu doradzać. Ja mam jakiegoś noname i wsio mi wchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...