Liptonti Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/gigabytego-m1600a/1.php Podoba sie ?? widzial ktos moze podobne komba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 No niestety tylko Gigabyte cos takiego posiada w swojej ofercie... Fajny bajer, ale troche przeszkadza przy budach z drzwiczkami :D, otoz nie zamkniemy drzwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 zawsze e mozna wymontowac :) pozatym ja takowych nie posiadam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zawsze (prawie) można też zamontować go głebiej - jakkolwiek by to nie miało wyglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A gdzie to kupić? Widział ktoś gdzieś? UPDATE - już wiem :) Gapa ze mnie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A ktos wie czy inne firmy maja podobne ustrojstwo... podoba mi sie ....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 fajneeee, ale gdzie tam sie płyty wkłada? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Super wygląda, a jak smakuje :?: A tak na poważnie: fajny sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...