lunatic Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam Może ktoś miałby ochote zbudowac sobie takie wc niezalezne od komputera i jego czujników (często omylnych) Kumpel zrobil takie coś na prace dyplomową a opisał to Tutaj PS. Jak ktoś zrobi coś podobnego to niech da znać. Może wpał na jakiś inny pomysl, albo inaczej zaprogramował uC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ten artykulik to w zasadzie "wiem, ale nie powiem". Do tego niewiele ma wspólnego z WC - nie ma nic o sterowaniu pompą czy kontrolą przepływu, a jedynie wspomniane coś o kontroli wiatraków. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49954 Ja to bym taką pracę ocenił co najwyżej na 3- ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ale przeciez mozesz sobie dodać takie kontrolery do pompy i zmodyfikować ten wpis do microprocesora. Ten artykul zawiera tylko przykład jak można takie cos zrobić a moim zdaniem załączanie i wyłączanie wiatraków na chłodnicy w zaleznosci od temperatury wody to już fajna sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Przeciez Pawciu juz takie cos robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatic Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 JA tego nie robie ja mam namiary na artykul o tym, z tego co widze to pawciu robi tez to na atmelu więc jak co to czytać, a z Pawciem musze sobie pogadać ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Hmm, prosze nie porownywac tego czegos do mojego ukladu :lol: A prace nad nowa wersja trwaja... nie powiem kto jak zwykle nawala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...