whyte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 po 1h godzinie pracy i po tescie 3dmark 2001 se moj duren ma 53C a System 39C. Czy to duzo????? Na polu jest jakies 30 w cieniu a w pokoju bedzie z 28C. Wentylatow i radiator TITAN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 mash starshnie goraco w obudowie, wrzuc 1 wentyl wyciagajacy i spadnie, nie napisales jaki titan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Myśle, że ok... U mnie na Volcano 7+ (na low) w te upały max bylo chyba 51 stopni 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ile kosztuje taki wentyl wyciagajacy??? I ile narobi halasu??? Mam Titan jakis tam DC 12V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ile kosztuje taki wentyl wyciagajacy??? I ile narobi halasu??? Mam Titan jakis tam DC 12V.W www.4max.com.pl CoolerMaster łożyskowany kosztuje bodajże 25 zł. głośność koło 25 dB, więc twój titan będzie go zagłuszał... (o ile to ten titan z wiatrakiem 80x80mm oczywiscie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 u mnie wczoraj wystepowaly bledy w grafie...wiecie...dziwne artefakty...procek na ponad 50 st..schladzam go cpuidle do 43(a jest niepodkrecony w tej chwili!! 807mhz(magistralka na asusie fabrycznie podbita))...kurde...nie wiem...mysle nad olejem mineralnym, kiedys widzialem ze mozna tak cala plyte z prockiem wsadzic do oleju mineralnego...co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Siedziałem sobie w upały i myślałem że to przez to proc miał nieraz 70 stopni co się okazało to ten fan mate dołączony do Volcano nawalal poprostu wyłączał mi wiatrak nowa płyta nie miałem włączonego Fan error hold niezauwazyłem że wyłączył się wiatrak i temp 88 stopni w ostatniej chwili się komp zawiesił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 u mnie wlasnie dochodzi do 52 na procku a 34 w pudle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ta temperatura jest chyba normalna tez mam mniejwiecej tyle na procku obciazonym bo liczacym non-stop seti wiec az tak chyba niema sie czym przejmowac jak sie ochlodzi powina spasc do ok 46*C bo chyba tyle miales wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czlowieku ja mam po paru testach 3dMarka 63*C w te upaly i to wszystko przy otwartej obudowie :) (boje sie zamkanac hie hie :roll: 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja mam u siebie max 50-51 stopni a mój brat na durniu 100@1200 ma max 39-40. a to przez to że zrobiliśmy do jego proca tunel od wentyla z tyłu(80x80) i efekt był taki że ja 8O normalnie miał max jakieś 48-49 a teraz szok. wczoraj grał w worcrafta 3 i temperatura po 2 godzinach 39*C 8O też muszę sobie coś takiego zmajstrować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 raczej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 mash starshnie goraco w obudowie, wrzuc 1 wentyl wyciagajacy i spadnie, nie napisales jaki titanSkad wiesz ile ma w obudowie ? Temp. 53st C na tym procu to duzo zwracajac uwage na Titana, ktory powinien zchodzic go do 45st C. Otworz bude. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a oplaca sie dawac jakis wiatraczek na radiator ktory znajduje sie na chipie plyty. Mam epoxa 8k3A i jest na chipie sam radiatorek. A mam taki jeden wiatraczek 12V 3pin ktory bylby idealny wielkoscia i pasowalby na ten radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 [...] a mój brat na durniu 100@1200 [...] No to mamy nowy rekord o/c! 1100% wiecej! Brawo! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 [...] a mój brat na durniu 100@1200 [...] No to mamy nowy rekord o/c! 1100% wiecej! Brawo! :lol:Chyba azot poszedł w ruch... Może ja swojego pentium 100 pokręce :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 sie glupio smiejecie a jakbyscie poszukali to znalezli byscie posty mistrz00f co niewiedzieli jak odblokowac mnoznik na AXP albo kupili Shima xp i niewchodzil na procka rada niekupuje sie w skleppie gdzie sprzedawce niewie co to jest Copper Shim (pozdro dr_dres) a te 100@1200 to zwykla literowka a nudzi mnie jak pol forum zacznie se posty nabijac wysmiewajac sie z goscia !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 sie glupio smiejecie a jakbyscie poszukali to znalezli byscie posty mistrz00f co niewiedzieli jak odblokowac mnoznik na AXP albo kupili Shima xp i niewchodzil na procka rada niekupuje sie w skleppie gdzie sprzedawce niewie co to jest Copper Shim (pozdro dr_dres) a te 100@1200 to zwykla literowka a nudzi mnie jak pol forum zacznie se posty nabijac wysmiewajac sie z goscia !!! 8)No spokojnie, troche humorku jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Troche dużo ale w normie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ja mam tak okolo 40st podczas normalnej pracy, a max to 45st. Wszystko to z otwarta obudowa (na dworku jest ok 30st a w pokoju sie gotuje 27-28st) w nocy temp spada o ok 2-3st :) colerek to MINT M5TB za ok 25zeta :lol: ofcoz troche mu spoda wyszlifowalem i pasta od kiegos titana z dodatkiem srebra (MINT rulez ;)) (Duronek Morgan 1000@1200MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...