Gustaf Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Witam w najbliższych tygodniach mam sobie zamiar sprawić obudowe Chiefteca. Wiadomo, że jest tam zasilacz 360W. I teraz mam pytanie, czy warto dopłacić 50 zeta do Dual Fana, czy w samej konstrukcji zasilacza zastosowano jakieś zmiany (oprócz tego wiatraka ofcourse ;)), a może lepiej poczekać i zainwestować w 420W. Albo trzecia opcja kupić samą obudowę i oddzielnie zasilacz. Szczególnie po ostatnich nażekaniach forumowiczów na zasilacze tej firmy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ktosnażeka na ten zasialcz :?: U mnie to co w podpisie i biega aż miło.Napiećia mieżone miernikiem w stresie prime95 i cpuburn: 5V - 5.12V 12V-12.15V niewiem oco chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ktosnażeka na ten zasialcz :?: U mnie to co w podpisie i biega aż miło.Napiećia mieżone miernikiem w stresie prime95 i cpuburn: 5V - 5.12V 12V-12.15V niewiem oco chodzi :? A u mnie po zmianie z Feela na Chiefteca zmieniło sie tylko 5V z 4.92 (Feel) na 5,03 (Chieftec), natomiast 12 zostało takie same czyli spada przy obciazeniu do 11,86 ale podobno Abity tak maja z +12V.Troche teraz zaluje ze wy...balem tyle kasy na zasilacz bo na tym Feelu wszystko bylo stabilne i podkrecone na maksa no ale trudno, raz sie zyje P.S. gdyby nie forum to pewnie bym nie wymienial zasilki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ... Wiadomo, że jest tam zasilacz 360W. I teraz mam pytanie, czy warto dopłacić 50 zeta do Dual Fana, czy w samej konstrukcji zasilacza zastosowano jakieś zmiany (oprócz tego wiatraka ofcourse ;)), ... obrazowo piszac: - HPC-360-202 to tylko "podrasowany" HPC-300-202 - HPC-360-302 to juz inny zasilacz (blizniacza konstrukcja z HPC-420-302) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ... ktosnażeka na ten zasialcz ...No kilka tematów niżej są nażekania na słabe amperaże przy 12V. obrazowo piszac: - HPC-360-202 to tylko "podrasowany" HPC-300-202 - HPC-360-302 to juz inny zasilacz (blizniacza konstrukcja z HPC-420-302) :) Acha, czyli...warto :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...