sinus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 wiem, ze sa allegro lole, ale to jest normalnie mistrzostwo swiata! :lol: :lol: :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19852395 "Żeberka chłodnicy połączone są grubościennymi wężykami, których układ wymusza cykloidalny ruch wody" buahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 dobre to :) a ten kawalek metalu i rurek jest "wart 120 zeta" :D:D LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Sinus gadzie siedze z nudów na allegro, znalazłem coś ciekawego, pokazuje ci a ty odrazu na tweak'a wciepuj to było moje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 no co nie zaznaczyles sobie wylacznosci, a chcialem, zeby inni tez sie posmiali! ty bys sie hamie nie podzielil newsem! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 też bym umieścił, ale stasiarz musial być pierwszy ... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Nie no to to jest naprawde smiechu warte :lol: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 o fu*** ludzie to jeszcze licytują ... ja bym jeszcze podkreślił słowo UNIKALNA ale 120zł ?? ... kurcze moim zdaniem 1.20 zł:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Wez skoncz dzieciaku! ;) Nie bedziemy sie prac po mordach na forum! Za to wyzywam cie na sikanie na odleglosc! Na GG jutro w samo poludnie! :lol: Jak sie ma 52 posty to trzeba nabijac, nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 teraz sie miarka przebrała, piszesz że mam 52 posty, pomyśl ile można wymsleć idiotycznych topiców, ja mam tlyko 52 bo mi sie pomysły skończyły, co do wyzwania ja pojde krok dlaej i nasikam ci na dywan w pokoju :lol: a co do samej chłodnicy, czy tego czegoś doszedłem do wniosku ze nie dam kolesiowi życ i będe wysyłał do wsyztkich którzy zalicytują w tej aukcji maila że to gófno, polecam innym ps. mój 53 post i w dodatku prawie inteligentny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 PARWIE inteligentny?? :lol: nie no wyloozuj kowboju, bo jeszcze dostaniemy banana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ojjj takigo badziewia to ja sie nie spodziewałem. i ta cena!! :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 reczywiscie badziew nie z tej ziemi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 kolejna hiperwydajna chlodnica http://allegro.pl/show_item.php?item=19860802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 To ma wogule być chłodnica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 8O Co 'tam' ma oddawac cieplo ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Hehe ja mam z CPC całą instalację ... hmm całkiem ładna ta chłodnica, ja bym jeszcze trochę chromu nałożył ... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ale ekstra :!: musze to kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 widze, ze ludzie licytuja te gowno. ze sa az takie palanty na tym swiecie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 witam, mam kolejną super hiper chłodnice http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19977623 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wyglada ona jak: zaluzje poziome nabite na rurki alu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 O! Taka mi sie do budy zmiesci! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 kolejna hiperwydajna chlodnicahttp://allegro.pl/show_item.php?item=19860802 przynajmniej to coś ma finy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...