PM Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 co byscie mi poradzili kupic za procesor+plyta+karta graficzna za okolo 1200 zlotych. Myslalem o jakims Celeronie i gf3 ale nie jestem pewny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 co0s tanio liczysh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a moze jakiegos durnia + gf3 + jakiś ecs ;) nawet chyba taniej by było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie bierz celerona to shit.Lepiej jakiegoś xp 1600+(350zł),epoxa 8kha+(450zł),GF3ti200(500zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie bierz celerona to shit.Lepiej jakiegoś xp 1600+(350zł),epoxa 8kha+(450zł),GF3ti200(500zł). Zdecydowanie popieram kolege. Precz od Celeshita :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Myslalem ze Celerony Tualatin nie sa takie zle i kosztuja 1.3Mhz 400zl. I czy jakis gf4 za okolo 500zl jest lepszy od gf3ti200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Myslalem ze Celerony Tualatin nie sa takie zle i kosztuja 1.3Mhz 400zl. I czy jakis gf4 za okolo 500zl jest lepszy od gf3ti200? Celeshit 1,3GHz jest zdecydowanie wolniejszy od Antka. Zupelnie inna klasa. Nie wspomne o tym ze wiecej zadnego proca w plyte pod Tulipana nie wsadzisz. AMDek jeszcze troche pozyje no i skalowalnosc grafy z moca CPU tez jest wazna... Za 500zl to mozesz kupic conajwyzej GF4 MX. Nawet nad nim sie nie zastanawiaj. Tylko GF3 Ti200! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Myslalem ze Celerony Tualatin nie sa takie zle i kosztuja 1.3Mhz 400zl. I czy jakis gf4 za okolo 500zl jest lepszy od gf3ti200? Nie sa takie zle jak mowia zagorzali przeciwnicy. Nie sluchaj ich. Jedynym minusem ich jest to, ze w plyte pod takiego celka wcisniesz tylko innego celka T lub PIII T. A wydajnosc jest lepsza niz wszystkie durony razem wziete. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Po 1.Są gorsze od duronów. http://www.tomshardware.pl/cpu/02q1/020121/index.html Po.2 Nie mówimy tu o duronach tylko A Xp 1600+ Po.3 kupowanie tego to idiotyzm ta podstawka jest juz martwa.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 O gf3ti200 juz myslalem wczesniej , a skoro za podobna cene nie ma zadnego dobrego gf4 to na niego najpewniej sie zdecyduje. Pozostaje tylko do rozstrzygniecia Celeron 1.3Mhz tualatin czy Athlon XP1600/1700+. Jakie plyty byly by najlepsze pod te procesory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Po 1.Są gorsze od duronów. http://www.tomshardware.pl/cpu/02q1/020121/index.html Po.2 Nie mówimy tu o duronach tylko A Xp 1600+ Po.3 kupowanie tego to idiotyzm ta podstawka jest juz martwa.[/url] Wiadomo, ze nie zostawie celerona nominalnie tak jak to jest na testach. Przy podkreceniu kazdy duren wysiada. Nawet ddr mu nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Po 1.Są gorsze od duronów. http://www.tomshardware.pl/cpu/02q1/020121/index.html Po.2 Nie mówimy tu o duronach tylko A Xp 1600+ Po.3 kupowanie tego to idiotyzm ta podstawka jest juz martwa.[/url] Wiadomo, ze nie zostawie celerona nominalnie tak jak to jest na testach. Przy podkreceniu kazdy duren wysiada. Nawet ddr mu nie pomaga.Durona też można podkręcić!!! Wystarczy że da mu sie FSB 133 i celeron dostaje pu [gluteus maximus].Ale my nie mówimy o durniach tylko Athlon Xp który jest bezdyskusyjnie dużo szybszy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie sa takie zle jak mowia zagorzali przeciwnicy. Nie sluchaj ich. Jedynym minusem ich jest to, ze w plyte pod takiego celka wcisniesz tylko innego celka T lub PIII T. A wydajnosc jest lepsza niz wszystkie durony razem wziete. o czym ty rozmawiasz? Za 400zl Celerona porownujesz do AthlonaXP 1600+? Nie wpominajac o wydajnosci-krecenie jest duzo prostsze i efektywniejsze. 1700MHz masz jak w banku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tak, mowisz o athlonie ktory jest high end a ja o low endach. Podkrec mi durona i niech bedzie szybszy od C1.2 @ 1,6 lub C1.0 @ 1,54. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tak, mowisz o athlonie ktory jest high end a ja o low endach. Podkrec mi durona i niech bedzie szybszy od C1.2 @ 1,6 lub C1.0 @ 1,54. wlasnie mowimy o low endzie. AXP1600+ kosztuje u mnie w firmie 350zl. Celek 380zl. Duronik 1000 na 1400MHz zaden problem (przy Vcore obnizonym z 1,75 na 1,65V :wink: ). 10x140MHz DDR - Celek sie nie rowna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Kaeres przyjmij wreszcie do wiadomosci ze celeronT to prehistoria. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a jak da sie podkrecic bez dodatkowego chlodzenia Athlona1600+ i jaka plyte do niego najlepiej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a jak da sie podkrecic bez dodatkowego chlodzenia Athlona1600+ i jaka plyte do niego najlepiej ?Jak znajdziesz z seri Agoia to 1700mhz to bedzie bez problemu. Płytka może być 8kha+.Albo coś na kt333 np.AbitKx333 tyle że ten abit jest droższy o 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 bierz antka i tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a jak da sie podkrecic bez dodatkowego chlodzenia Athlona1600+ i jaka plyte do niego najlepiej ?Jak znajdziesz z seri Agoia to 1700mhz to bedzie bez problemu. Płytka może być 8kha+.Albo coś na kt333 np.AbitKx333 tyle że ten abit jest droższy o 100zł. nie trzeba wcaletyle szukac. kazda nowa seria bez bulu. ja mam AGOGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 W nowosciach jest info o obnizce cen AMD , jak myslicie kiedy ta obnizke zobaczymy w naszych sklepach bo sprzeta kupowac bede za tydzien badz dwa czyli moze sie zalapie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Kup dobrą płytę i szybkiego proca. Uzbieraj na grafę. W końcu komp to nie tylko gry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Duronik 1000 na 1400MHz zaden problem (przy Vcore obnizonym z 1,75 na 1,65V ). 10x140MHz DDR - Celek sie nie rowna. Nie wydaje Ci sie, ze nieco przesadzasz ? Ja bynajmniej w takie cos nie wierze, a jezeli nawet to nie ma mowy zeby pogonil @C1,6 T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie wydaje Ci sie, ze nieco przesadzasz ? Ja bynajmniej w takie cos nie wierze, a jezeli nawet to nie ma mowy zeby pogonil @C1,6 T. twoja sprawa, ja wiem co widzialem, ale widze ze jestes zaslepionym intelowcem i wszelkie drogi dotarcia do ciebie masz oklejone znaczkami Intel Inside Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie wydaje Ci sie, ze nieco przesadzasz ? Ja bynajmniej w takie cos nie wierze, a jezeli nawet to nie ma mowy zeby pogonil @C1,6 T. twoja sprawa, ja wiem co widzialem, ale widze ze jestes zaslepionym intelowcem i wszelkie drogi dotarcia do ciebie masz oklejone znaczkami Intel Inside mhaaaaaaaaaaa, kolejna wojna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...