Cooler06 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 chce kupić to chłodzenie na grafe radeon 9700 z komputronika mam epoxa 8rda+ i obawiam sie ze radiator na SB moze zawadzać temu chłodzeniu czy ktos moze ma taką konfigurację ????? prosze o szybką odp !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 witam u mnie radek 9700 zalman ZM80C-HP płyta epox 8rda+ na procku Wulkan 11 i nic nie zawadza wszystko śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 chce kupić to chłodzenie na grafe radeon 9700 z komputronika mam epoxa 8rda+ i obawiam sie ze radiator na SB moze zawadzać temu chłodzeniu czy ktos moze ma taką konfigurację ????? prosze o szybką odp !!!!!!!!!!! Mam dokladnie ta sama plyte. Na mostu poludniowym mam Zalmana NB-32J (tego zlotego) i miesci sie idealnie (pomiedzy 80C, a 32J jest jakies 5 mm luzu). Nie wiem jaki Ty masz radiator na SB, ale musialby byc sporo wyzszy od 32J zeby to nie spasowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Witajcie. Mam taki sam konfig (grafa + płyta) jak zakładający temat:) Jednak proszę o pomoc. Na mostkach mam zalmana niebieskiego i chciałbym na grafe kupic pasywne. Czy cos bedzie kolidowało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...