MacieX Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heh ty un_ix dołączysz to może i ja skoro na tym samym procu wycisnąłem już 3.4GHz ... cały 1GHz to dla mnie coś :] ... a może na nowym biosie dla ic7-g pojdzie na 3.5 (chodzi mi o stabilna prace) ? ... wezme sie za to w weekend bo ostatnie dwa dni to nauki kosmiczna ilosc... ciekawe czy chieftec wytrzyma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 No wlasnie, jak w temacie. Czekać na Prescotta :) Ja juz czekam rok :lol: biore IC7 , 2.8E HT800, 2*256DDR/400 jakies markowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 No wlasnie, jak w temacie. Czekać na Prescotta :) Ja juz czekam rok :lol: biore IC7 , 2.8E HT800, 2*256DDR/400 jakies markowe weź 2.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 No wlasnie, jak w temacie. Czekać na Prescotta :) Ja juz czekam rok :lol: biore IC7 , 2.8E HT800, 2*256DDR/400 jakies markowe weź 2.4 Nie po to czekałem rok, aby teraz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Northwooda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a ten 2.8 to niby co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a ten 2.8 to niby co ? przeciez mowie ze czekam na 2.8 E , a ta literka oznacza Prescotta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a ten 2.8 to niby co ? przeciez mowie ze czekam na 2.8 E , a ta literka oznacza Prescotta sorry winnetou ale prescotta o tak niskim zegarze intel nie ma w planach 3ghz to minimum chociaz mialo byc od 3.2 wzwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 sorry winnetou ale prescotta o tak niskim zegarze intel nie ma w planach 3ghz to minimum chociaz mialo byc od 3.2 wzwyz chyba nie bardzo. Najmniejszy Prescott mialbyc bodajze 2.8 GHz. A ja polecilbym 2.4 GHz. Spokojnie udalo sie go podkrecic do 3,2 GHz, czyli 1/3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 hmm ciekawe... ale osobiście nie lubię czekać :/ zobaczymy czy tym razem mi się uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Oki, czyli jednak trzeba trafić na egzemplarz.dokładnie - można trafić kijowo tak jak ja :( 512 jak to 512 podkręcalność spada o 50% nawet nie tak do końca - wszystko zależy od kości ;) moje twiny chodzą na 230 a 256mb na 240 :D co innego twoje kostki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja teraz poluję na BH5. Miałem 4 sztuki jak nie miałem pojęcia co trzymem w dłoni kilka miechów temu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja teraz poluję na BH5. Miałem 4 sztuki jak nie miałem pojęcia co trzymem w dłoni kilka miechów temu :/BH5 też się nieźle kręcą tylko wymagają dużego Vdimm - no ale masz moda :) ehh gdybym miał BH5 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja tez zarabalem sprzedajac KHX3000 na BH-5, moglem zostawic... chociaz wolalem zobaczyc na co stac Hynixy D43 :wink: Teraz poluje na P4 na steppingu M0 ale z tego co wiem u nas niedostepny raczej...chyba ze z 2-giej reki, ale takze sie nie spotkalem :( Jak nie zalatwie to i tak sprzedam 2.4C i lykne cos od Szymka :wink: Byle wytargac te fsb 280 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja teraz poluję na BH5. Miałem 4 sztuki jak nie miałem pojęcia co trzymem w dłoni kilka miechów temu :/BH5 też się nieźle kręcą tylko wymagają dużego Vdimm - no ale masz moda :) ehh gdybym miał BH5 :cry: Może ktoś się wymieni za moje Hynixy :wink: nie wymagają tyle napięcia. Na 2,77 robią nawet 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Jutro mam cięzki dzień. Jednego moda zrobiłem żeby odreagować zaraz stzelę drugiego i dam znać bo to będzie ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 a ten 2.8 to niby co ? przeciez mowie ze czekam na 2.8 E , a ta literka oznacza Prescotta sorry winnetou ale prescotta o tak niskim zegarze intel nie ma w planach 3ghz to minimum chociaz mialo byc od 3.2 wzwyz zebys sie nie zdziwil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 sorry winnetou ale prescotta o tak niskim zegarze intel nie ma w planach 3ghz to minimum chociaz mialo byc od 3.2 wzwyz chyba nie bardzo. Najmniejszy Prescott mialbyc bodajze 2.8 GHz. A ja polecilbym 2.4 GHz. Spokojnie udalo sie go podkrecic do 3,2 GHz, czyli 1/3. ale w lutym sa ta sama lub lekko wyższa cene ma byc Prescott 2.8 ... :roll: wiec moze poczekac do lutego i kupic P4 2.4C ale taniej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ja tez zarabalem sprzedajac KHX3000 na BH-5, moglem zostawic... chociaz wolalem zobaczyc na co stac Hynixy D43 :wink: Teraz poluje na P4 na steppingu M0 ale z tego co wiem u nas niedostepny raczej...chyba ze z 2-giej reki, ale takze sie nie spotkalem :( Jak nie zalatwie to i tak sprzedam 2.4C i lykne cos od Szymka :wink: Byle wytargac te fsb 280 :lol: aaa wlasnie o co chodzi z tym steppingiem M0 ? Bo ostatnio sie interesowalem czyms innym niz PC , i stracilem ciaglosc ;) Jedyne co widze z DataShitów Intela to sSpec Number SL6WR | SL6Z3 Core Stepping D1 | M0 Thermal Guideline 66.2W | 75.1W Thermal Spec 74°C | 72°C I pamietam ze D1 sie ladnie krecilo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Może ktoś się wymieni za moje Hynixy :wink: nie wymagają tyle napięcia. Na 2,77 robią nawet 250:arrow: cieniutko ;) moje na ok. 2.8V wyciagaja stabilnie 260FSB (520MHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 hmmm czekaj jak już za 2 michy kupisz presscota 3.2 i podkręcisz go na 3.6 ale to ci sie nie opłaca wiec kup sobie 2.4 lepiej sie kręci bo sie mniej grzeje a na 3.6 z wiatrraczkiem dobrym jedzi ładnie na prescoty podobno juz przyjmuja zamówienia w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 hmmm czekaj jak już za 2 michy kupisz presscota 3.2 i podkręcisz go na 3.6 ale to ci sie nie opłaca wiec kup sobie 2.4 lepiej sie kręci bo sie mniej grzeje a na 3.6 z wiatrraczkiem dobrym jedzi ładnie na prescoty podobno juz przyjmuja zamówienia w komputroniku przyjmują. na 3 gigowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 a mnie sie zdawało, że juz od 2,8 Gh przyjmują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ciekawe jak Prescoty będa się kręciły może warto kupic 2.4 albo 2.6C i go wykręcić a wtedy i tak bedzie szybszy od niekrecącego sie, albo słabo krecacego sie Prescota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...