gREG PG Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 czy komus takie kosci w dualu chodza na FSB200 (chociazby na CL2,5)?? ..kupilem dobra zasilke i zaczalem konkretnie krecic..i kiszka. Prime wywala sie przy fsb200, a gdy wlacze SETI i jakis film zaczynam ogladac (albo chociaz foobara...) to po jakims czasie (nie za dlugim :) ) blue screen i zrzut pamieci... na razie lece na fsb185..chyba czas zmienic ram'y..albo jak kilka osob.poczekam az sie te pamieci "wychodza" :) bo caly czas chodzily na 166 (mialem Codegena). Kilku osobom ponoc po jakims czasie pamieci zaczely chodzic na wyzszych fsb...ale powoli do tego "dochodzily"... ale wracajac do topicu..komu takie kosci chodza stabilnie na fsb200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ja.wlasnie.sprzedaje.swoje.kingstony.na.kostkach.nanya...maxymalnie.wykrecilem.1 85fsb...na.200.nie.ida :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Za Chiny Ludowe te Kingstony Na Infineonach nie pójdą stable na FSB 200 na napięciu poniżej 2,9V. Kombinowąłem z ciekawości z takimi. Niestety Vmem na moim Asuie tylko na Uberze do 2,9V. Może na jakimś 3-3,1 V dałoby radę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 mam te kingstone i chodza na 200 rock stable... :] przy cas 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...