djwatoo Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Właśnie gdzie to kupić i jaka może być cena słyszałęm 700-1000 USD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 za duza masz $ to mozesz mi cos zasponsorowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 U mnie w PSS Społem sa na dziale makarony. W Polsce raczej nie zobaczymy go w sklepach , pozatym nie opłaca sie płacic az tyle za niego lepiej kupic moba z dwiema podstawkami i 2 procki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Właśnie gdzie to kupić i jaka może być cena słyszałęm 700-1000 USD Jak bedzie informacja o takim procu na tej stronie www.intel.com to mozesz zacząć go szukać w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?...value=4186,4721 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja proponuje kupić go w sklepie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Geez... tyle odpowiedzi a kazda nie na temat (lacznie z odp. moda...) djwatoo- na Twoim miejscu zaczalbym sie rozgladac za e-sklepami w Europie Zach. bo u nas to jeszcze dlugo nie bedzie go nawet w cennikach. A jak sie juz w nich pojawi to zaczna sie problemy z dostepnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Co do płyty z dwoma CPU to 2x 3.6 HT EE to niezły pomysł. Odnosnie mojich $ to na qpi dobre memorki. jest moja sprawa na co je przeznacze. Ponoc Lancer ma HT EE 3.2 Ghz ale nie chce powiedziec. I gdzie u na qpi dobre memorki. Takie żeby 250-300 Mhz chodzily z dobrymi timingami typu 2x512 Sa w ogule jakies plyty dual-socket-478 bo ja jeszcze nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 @djwatoo a po co ci te PIV do tej shitowej grafy co teraz masz :lol: weź lepiej ją najpierw zmień a później myśl o reszcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 za duza masz $ to mozesz mi cos zasponsorowac :Dnienawidze takich odpowiedzi ch... Ci do tego ile ma kasy i na co ja przeznaczy na pewno ciezko na nia zapracowal rusz d.. do roboty to moze tez uciulasz. i co to znaczy "za duzo" z masz jaies UB-ckie przyzwyczajenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...