Skocz do zawartości
rafi

ECS M848ALU SiS 748 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Ma moze ktos tą plyte albo wie czy jest lepsza od wczesniejszej na SiS746 mo widzialem te plytki za 159zł i nie wiem która ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta nowa czy stara na ktorej wiecej jest mozliwosci podkrecania ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście ten ECS jest lepszy od L7S7A2 choćby przez oficjalne wsparcie FSB400 a L7S7A2 miał regulację FSB co 1 MHz więc M848ALU też ma, podnoszenie napięcia cpu i ddr jak w innych ecs'ach i asrockach.

za 159 zawaliście sie opłaca, asrock k7s8xe kosztuje 200zł a lepszy nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście ten ECS jest lepszy od L7S7A2 choćby przez oficjalne wsparcie FSB400 a L7S7A2 miał regulację FSB co 1 MHz więc M848ALU też ma, podnoszenie napięcia cpu i ddr jak w innych ecs'ach i asrockach.

za 159 zawaliście sie opłaca, asrock k7s8xe kosztuje 200zł a lepszy nie jest.

No dobra może i ASRock lebszy nie jest ale gorszy też nie jest ale nie w tym kwestia poprostu chodzi o to czy ten ecs na sis748 jest dostępny w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma moze ktos tą plyte albo wie czy jest lepsza od wczesniejszej na SiS746 mo widzialem te plytki za 159zł i nie wiem która ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta nowa czy stara na ktorej wiecej jest mozliwosci podkrecania ??

Oczywiscie ze biez stara - ja kupilem L7s7a2 za 139 zl w proline i mam do tego dolaczony czytnik flash (mozna go opchac za 50-70 zl).

Plyta obsluguje taktowanie do 233 (bios cheepo), zmiana FSB co 1 MHz, itd itd, ascrocka nie polece bo jest srednio 100 zl drozszy (po sprzedaniu tego czytnika oczywiscie).

Wybor jest wiec jasny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...