kermit Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 co do dvd to jest całkowitym laikiem.Dzisiaj stałem się posiadaczem tej nagrywareczki a problem jest taki że niestety nie widzi jej pod nero, jeśli możecie to powiedzcie o co chodzi i jak to rozwiązać ew. podajcie jakiś aternatywny program do wypalania dvd, bo to ścierwo które dostałem do tej nagrywarki jest tragiczne a jest to "sonic Mydvd".HELP....Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 gdybyś używał legalnego nero to napewno by ją widziało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 do wersji box chyba jest dorzucane nero... poprawka - nie jest :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 gdybyś używał legalnego nero to napewno by ją widziało...Nie ma to nic do rzeczy. Do tej narywarki nie ma jeszcze odrogramowania.. Clone CD /DVD jej nie widzi, Alcohol 120% też. Zainstaluj Nero w najnowszej wersji np. 5.5.10.54 (?) albo 6.3 . Mi ta wypalarka działa na razie tylko z nero, czekam niecierpliwie na nowe wersje programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwers Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ja niestety mam wieksza kape z ta nagrywara! Kupilem ja miesiac temu i na poczatku nagrałem 2 plytki dolaczone do DVD, jedna DVD+R i DVD+RW, i wszystko bylo ok. Problem sie zaczal w momencie nagrywania plyt DVD-R, kupilem 3 rodzaje i nic :evil: wypluwa blad plyty. Postanowilem wiec zainstalowac nowy firmware i...JESZCZE GORZEJ!!! teraz nie nagrywa mi juz nic a jedynie odtwarza plytki :evil: :evil: :evil: Juz nie wiem czy to g... reklamowac czy macie moze jakies pomysly pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...