donio Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Witam Chciałby się spytać co zrobić zeby mi zaczął chodzić mikrofon .... Zainstalowałem te stery i są fajne bo grają mi wszystkie głośniki wraz subwoferem... tylko żę mikrofon nie chce działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 pewnie w mikserze masz wylaczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Działa mikrofon. Dzięki Xan'owi udało mi się uruchomić. 1. W zakładce ac97 musisz uruchomic mikrofon (takie rozwijane menu), po czym suwakiem podgłośnić mic., ewentualnie uruchomić boost. 2. w zakładce mixera musisz uruchomić i podgłośnić ac97 Mam nadzie je, że to wszystko, powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 dzięki za rady :) Tylko że jush wruciłem do standardowych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ej ustawilem tak jak napisales ale dlaczego jak gadam przez mikrofon to slychac wszystko w gosnikach ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bo ta funkcja wlasnie do tego sluzy, zeby to co mowisz bylo slychac w glosnikach, takze nie wiem jak bardzo ta funkcja jest dla ciebie potrzebna. Ja wrocilem do orginalnych sterow, po tym jak nagrywanie zawsze nagrywalo "to co slychac z glosnikow" mimo ustawienia np. line in albo mikrofonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...