mazur24 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Witam w bardzo okrojonej wersji floppixa nie mam dostepu do stacji dyskietek nie dziala polecenie mount pytania 1.w jakich plikach i co dopisac aby stacja byla obslugiwana ? 2.czy moze jest to duzo bardziej skomplikowane niz samo dopisanie do odpowiednich plikow? 3.czy istnieje mozliwosc dopisania(jezeli dopisanie wystarcza) tego na dzialajacym floppix'ie czy trzeba go restartowac ? pozdrawiam mazur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 a istnieje jeszce jakas inna ("bardzo okrojona") wersja floppixa niz ta http://floppix.ccai.com ? poszukaj na tej stronce moze cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur24 Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 istnieje to jest jezeli sie niemyle zwykla dystrybucja i obsluguje stacje dyskietek ( poprostu mount i wszystko jasne ) a ta z ktora ja walcze nie posiada takiej mozliwosci zostala z niej mozna powiedziec wycieta mozliwosc obslugi fd i tu pytanie jak ja przywrocic ?? :twisted: pozdrawiam mazur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Moze w ramach ciec budzetowych wywalili z jadra sterowniki do stacji dyskow. Polecenie dmesg | more mowi cos o jakiejs stacji dyskow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...