MaxximuS Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Witam mam win XP z SP1 IE 6.0 o czesc stron zaraz po otworzeniu robi sie cała biała przez chwile tylko widac zawartosc strony ... nie mam, zielonego pjecia co to moze byc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 tzn.wyglada.to.tak.jakby.sie.strona.IE.zawieszala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Hmm sam nie wiem jak to wygląda .. wchodz na strone ładuje sie pisze na pasku gotowe i po chwili cała biala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Próbowałeś otwierać w porządnych przeglądarkach np. Opera, Mozilla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...