Slayer Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Jak wyżej- jakim programem można jeszcze wypalić obrazy zrobione przez Clone CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Kazdym po zamontowaniu pliku na wirtuala np. daemon'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A moze jeszcze jakaś alternatywa? Chodzi mi o zwykłe odczytanie i zapisanie na płytę gotowego obrazu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Alcohol 120% moim skromnym zdaniem najlepszy programik do robienia obrazów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 No właśnie cos mi się wydawało, że ten Alcohol 120 % to pali, ale wolałem zapytać- dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek149 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Alcohol 120% najlepszy p[rogramik do wypalania cd -r/rw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Wie ktoś moze jak zainstalowac alkohola 120% bez wirtuala? jak sie instaluje nie ma mozliwosci odznaczenia, po pierwszym uruchomieniu robi sie wirtual, mozna go potem wylaczyc ale robi sie syf w systemie, mam zawsze wirtuala od clona cd i nie chce wiecej. Przez to tylko nie lubie instalowac alkohola, jak sie da to ominac to prosze o info jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Wie ktoś moze jak zainstalowac alkohola 120% bez wirtuala? jak sie instaluje nie ma mozliwosci odznaczenia, po pierwszym uruchomieniu robi sie wirtual, mozna go potem wylaczyc ale robi sie syf w systemie, mam zawsze wirtuala od clona cd i nie chce wiecej. Przez to tylko nie lubie instalowac alkohola, jak sie da to ominac to prosze o info jak.W opcjach programu chyba się nie da wyłączyć, ale coś w rejestrze się usuwało i nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 W opcjach programu da sie wyłaczyc, chodzilo mi o instalacje, zeby nie robił wogule virtuala. No nic nie da sie to nie, nieważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...