Liskoski Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Kumpel pozyczyl mi nagrawary Ricoh MP7060S 6/4/24 i mowi ze moze mi ja sprzedac za 35 zl ;0. Wiec podlaczam to cudo (byla razem z kontrolerem scsi) instaluje drivery... Nero ja wyryl prawidlowo: Na probe zapuszczam kasowanie cd-rw a tu taki komunikat po 5 sek kasowania: "Power calibrarion error". No to probuje nagrac na cd-r to wali komunikaty w stylu session fixation error lub zakonczenie sciezki/sesii nie mozliwe... Co jest?? Aha do kontrolera firmy AdvanSys uzylem standardoych driverow z tej strony bowiem kumpel nie zna modelu kontrolera... Kontroler sie wykryl, nagrywara tez i nic poza tym :( Macie moze jakis pomysl na to $%^& suke ;( Bardzo mi potrzebna ta bestia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 1) brudny biedak 2) zużycie mechaniczne PUH napędu spróboj "ciemnych" nośników (TY,Mitsubishi) może jeszcze coś nagrasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 aha tera wlasnie nagralem na cd-r AKOSS 48x i pieknie czyta... Ale na rw to nic z tego ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Stare nagrywarki nie obsługują płyt CD_RW więc ich zbytnio nienagrasz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Stare nagrywarki nie obsługują płyt CD_RW więc ich zbytnio nienagrasz!!kolega dobrze tos komentowal... musisz miec starsze plytki max 4 speed(wiekszosc nowych napewno nie pojdzie... z tego co pamietam mialem kiedys podobny problem z podobnym komunikatem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...