Vault Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 W pewnym sklepie wzamian za zepsutego radka 8500 (palit) chca mi wcisnac radka podobno 8500 na kosciach samsunga 5ns jakie bedzie standardowe i maxymalne taktowanie dal tych pamieci ??? wczesniej na tamtym mialem 250 wycisnalem 280mhz a na tych ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 5ns= 200Mhz (400ddr) Powiedz im, żeby sobie to wsadzili gdzieś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 to chyba nie 8500 tylko jakis 9100L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Nie bierz tego!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Heh a orientujecie się co to może być za szmelc ??? podobno te pamiatki montowano na All in wonder tylko ze ta karta napewno nie jest AIW bo nie ma tunera a laminat zamiast koloru zielonego ma czerwony, napewno nie jest to gigabyte bo nie ma tego wielkiego chlodzenia w takim ukladzie CO TO JEST ??? aha w poniedzialek 3majcie kciuki ide na testowanie tej karty... umuwilem sie z nimi ze jezeli nie bedzie mial taktowania 250/250 czyli nie bedzie radkiem to jesli mi nie wymienia karty na lepsza to policje na nich nasle :)))))) Ale jeszcze raz pytam ktos wiec co to jest za karta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tak, jak napisał LPC, może to być 9100L, różniący się tym, że ma niżej taktowane pamięci. Uważałbym też na szyne pamięci (64bit). Z info, które znalazłem wynika, że 9100L mają zazwyczaj pamiątki taktowane 366Mhz, czyli bida z nędzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...