Johny B Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Hej Ludziska Mam problem która z tych katr jest lepsza Sapphire Radeon 8500 LE VIVO 64 MB czy tez moze nowszy Radeon 9100 jezeli ten drugi radek jest lepszy(9100) to której firmy saphhire hercules itd . w jakich cenach on chodzi dzieki z góry pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Radek 8500 Le to jest to samo co radek 9100 taktowania na obu 250X250referencyjne ATI chociaz saphir i herkules w 9100 obniżały pamięć do 240 W ogóle karty te róznią sie tylko biosem a poz tym jest to to samo tak że pytanie z tytułu nie ma zbytnio sensu. Jeśli chcesz radka to ja bym ci polecił Herkulesa a saphira (mam takiego) bym odpuścił bo nie ma dziurek koło GPU i klejony cooler, wyjący i psujący się i kłopot z jego wymianą. A poza tym to juz tyle o tym było!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Radek 8500 Le to jest to samo co radek 9100 taktowania na obu 250X250referencyjne ATI chociaz saphir i herkules w 9100 obniżały pamięć do 240 W ogóle karty te róznią sie tylko biosem a poz tym jest to to samo tak że pytanie z tytułu nie ma zbytnio sensu. Jeśli chcesz radka to ja bym ci polecił Herkulesa a saphira (mam takiego) bym odpuścił bo nie ma dziurek koło GPU i klejony cooler, wyjący i psujący się i kłopot z jego wymianą. A poza tym to juz tyle o tym było!! O ile pamiętam herkules też nie ma dziurek... A o 8500le vs 9100 istotnie była masa tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 a to nie jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Hercules 3D Prophet ATI 8500Full 128MB DDR TV OEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...