Skocz do zawartości
Cynkiel

Telefony

Jaki macie telefon ?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki macie telefon ?

• Philips
      0
    • Motorola
      3
    • Nokia
      25
    • Ericsson
      7
    • Simens
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wszystkie ankiety mają tutaj tak dresiarski charakter?

PS aw  ankiecie brakuje odpowiedzi "inne"...

Z czego wnosisz ze dresiarski ???

Z tego ze zapytano sie o uzywana komorka ???

no comment ....................................................

BTW nikt cie nie zmusza zebys sie wypowiadal w ankiecie ktora ci sie nie podoba :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwintesencja dresa- furka ,skórka i komórka..;) dwa dni wczesniej forum o samochody, teraz komórki.. jak dla mnie to jest dresiarski temat, zwłaszcza ,ze jak ktoś zauażyl niedawno był już poruszany

PS czekam na ankietę "Jakie sterydy bierzesz?"

PPS Mnie po prost drażnią takie rzeczy (tak jak Leppera Unia Europejska), ale każdy ma swoje odchyły od normy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kwintesencja dresa- furka ,skórka i komórka..;) dwa dni wczesniej forum o samochody, teraz komórki.. jak dla mnie to jest dresiarski temat, zwłaszcza ,ze jak ktoś zauażyl niedawno był już poruszany 

PS czekam na ankietę "Jakie sterydy bierzesz?" 

PPS  Mnie po prost drażnią takie rzeczy (tak jak Leppera  Unia Europejska), ale każdy ma swoje odchyły od normy..

Facet ty pieprzysz jak poparzony !

To znaczy ze nie mam jezdzic furka, wylacznie "maluch" , komorki nie uzywac , ewentualnie jakas taka Motorolka sprzed 5 lat, i nie daj boze lazic w skorze bo bede wygladal na dresa ??????????????????

Ty masz chyba siakies kompleksy, albo gorzej.

BTW, powtarzam , ze jak nie podobaja ci sie ankiety, to nie czytaj ich i nie bierz udzialu.

Pelna demokracja, qfa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłaby być jeszcze jedna opcja chociaż w tej ankiecie....

Mam alcatela 501 i bardzo jestem z niego zadowolony.

Pojemna skrzynka, prosty i niezawodny w użyciu. Nawet joysticzek ma :)

więc jak będę zmieniał to pewno będzie to alcatel 511 lub cokolwiek innego (bo wtedy sprzedam i zostanę przy swoim)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu wolę inne klimaty ,a ja nikomu nie zabraniam chodzić w skórze, zresztą "fura,skora i komóra " to jest powiedzenie odzwierciedlające wizerunek dresa (łysego, kwadrata czy jak kolwiek inaczej nazwać osobnika) . Poza tym to nie szata (lub beemka) czyni dresa.. ale o ty mna pewno wiesz.. Mi nie chodzi o to ,zeby nie mieć niczego, ale pewne zachowania mnie denerwują - tutaj muszę stwierdzić ,ze uległem efektowi "halo", a moja reakcje byla tyle agresywna, co impulsywna..

Jeszcze słowko o komorkach -DLA mnie strasznie denerwujący jest obraz : idzie sobie koles ulicą i krzyczy (czyli rozmawia) przez komórkę i jest cool..

PS po prostu efekt halo, nie kompleksy

Zakończmy tą dyskusje, bo nic dobrego z niej nie wynika..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze słowko o komorkach -DLA mnie strasznie denerwujący jest obraz : idzie sobie koles ulicą i krzyczy (czyli rozmawia) przez komórkę i jest cool..

Niekotrzy tak maja. Albo mysla ze ich slabiej slychac niz przez zwykly telefon albo chca zwrocic uwage na siebie, ale takie osoby zwykle maja taki malutki mozdzek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to jakis burak buntownik jestes tylko sam nie wiesz przeciwko czemu sie buntowac !

A twoi rodzice maja samochod ? Moze tez maja komurke ? Czy sa dresiazami Watpie ! Wiec pomysl co piszesz ! Ot co taka moja rada :)

Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nokie 3310 z wgranym softem od 3315 wersja 5.47 pl ze słownikiem T9, po wgraniu tego softu doszedł mi edytor grafik, czasowa blokada klawiatury, obrazki (clip art). :lol:

Wszystkim co mają NOKIE 3330 polecam wgrac soft od 3350 i założyć wyświetlacz od 6210 (mozna bo soft od 3350 współpracuje z tym wyświetlaczem) zrobiłem to kumplowi i 3330 z wyswietlaczem o wiekszej rozdzielczosci wyglada super, jak mala 6210.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim co mają NOKIE 3330 polecam wgrac soft od 3350 i założyć wyświetlacz od 6210 (mozna bo soft od 3350 współpracuje z tym wyświetlaczem) zrobiłem to kumplowi i 3330 z wyswietlaczem o wiekszej rozdzielczosci wyglada super, jak mala 6210.. :D

Jaki to musi byc wspanialy dresofon !

No naprawde jestem podwrazenaim !

Rewelacja !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz mniej osób nawet dresów stać na BMW...

Takie lux samochody czynią bardziej księdza :)))))))))))))))

Ale rodzi nam sie nowe pokolenie dresikow ! co gorsza ! Kij z tym ze nie bedzie ich stac na bmw (uwazam ze jest wiele fajniejszych autek :)) to bedza takie debile lazic po ulicy i robic wioche !

Przydal by sie jakis obywatelski plan wywozu dresow do gazu/na sybir jak kto woli ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze słowko o komorkach -DLA mnie strasznie denerwujący jest obraz : idzie sobie koles ulicą i krzyczy (czyli rozmawia) przez komórkę i jest cool...

Denerwujacy albo zabawny: gosciu idzie ulica manifestujac na okolo podniesionym glosem, ze rozmawia... :roll: Az tu nagle... tum-ti-rumm! Telefon dzwoni mu przy uchu! :lol: Gosc skwierczac ze wstydu chowa koma i znika szybko za rogiem hahahahaa

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze słowko o komorkach -DLA mnie strasznie denerwujący jest obraz : idzie sobie koles ulicą i krzyczy (czyli rozmawia) przez komórkę i jest cool...

Denerwujacy albo zabawny: gosciu idzie ulica manifestujac na okolo podniesionym glosem, ze rozmawia... :roll: Az tu nagle... tum-ti-rumm! Telefon dzwoni mu przy uchu! :lol: Gosc skwierczac ze wstydu chowa koma i znika szybko za rogiem hahahahaa

Pozdr...

zapewne byl to dres z dresofonem :lol:

podoba mi sie ta nazwa , libero udalo ci sie to okreslenie :)

zajebiste, i wiele mowiace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libero zdecyduj się w końcu :-) Najpierw piszesz, że:

Ty to jakis burak buntownik jestes tylko sam nie wiesz przeciwko czemu sie buntowac !

A twoi rodzice maja samochod ? Moze tez maja komurke ? Czy sa dresiazami Watpie ! Wiec pomysl co piszesz ! Ot co taka moja rada !

a potem:

Jaki to musi byc wspanialy dresofon !

No naprawde jestem podwrazenaim !

Rewelacja !

Więc moja rada, też zacznij myśleć nad tym co piszesz. Mój ojciec ma taką Nokię i pokombinuję z tym wyświetlaczem bo jest większy a on ma słaby wzrok. Czy jak będzie taką miał to już go to czyni dresem? W myśl tego co pisałeś w pierwszym poście nie, w myśl drugiego tak. Zdecyduj się chłopie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem przeciwko telefonom noki 3xxx ! wiec jestem bardzo zdecydowany !

Bo tylko ten model jest dresiarski !

A ty buntujesz sie przeciwko wszystki fonom !

Wiec nie wiem o co chodzi !

Kain sam mysl na przyszlosc bo Tobie to nie idzie zadobrze ! pocwicz pomysl napisz cos !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem przeciwko telefonom noki 3xxx ! wiec jestem bardzo zdecydowany ! 

Bo tylko ten model jest dresiarski ! 

A ty buntujesz sie przeciwko wszystki  fonom ! 

Wiec nie wiem o co chodzi !

Kain sam mysl na przyszlosc bo Tobie to nie idzie zadobrze ! pocwicz pomysl napisz cos !

Hehe ja się nie buntuję przeciwko żadnym komórkom :-) Czytaj uważnie a dojdziesz do tego, że cytowałem tylko Szeryfa co nie znaczy, że się z nim zgadzam, chodziło mi o pokazanie Twoich wypowiedzi i te skomentowałem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, mniejsza z tym, poprostu z tego co piszesz wynika, że mój ojciec ma dresofon (do tego kombinowany z innym wyświetlaczem), ale nie jest dresem? No może i tak chociaż nie sądzę żeby mu się taka opinia spodobała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam alcatela 501 i bardzo jestem z niego zadowolony.

W nowym firmware masz dodatkowe opcje :) m.in budzik.

jeśli mówisz o alarmie(bo tak się to u mnie zwie )to go mam...

A jest jeszcze cosik nowego wprowadzonego?

A co do wad to przypomniało mi się:

-nie można ustawić róznych dzwięków dla róznych osób(jak ktoś dzwoni do ciebie jak w Nokii)

- mały wybór przy ustawianiu głosu przy sms (albo "pipanie", albo jak masz włączony wibratorek to masz wibrrr...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodano ZI system podpowiedzi w języku polskim - litery wybierane są pojedyńczym naciśnięciem klawisza zawierającego daną literę, ponadto istnieje możliwość dodawania słów do własnego słownika, a słowa dodane mają priorytet nad słownikowymi,

Udostępniono trzy gry: puzzle, muzyka, sekret

Dodano do menu opcję budzika - możliwość ustawienia na jeden dzień lub codziennie,

Udostępniono konfigurację WAP w trybie offline: menu ustawienia - opcje wlasne - ustawienia WAP (do tej pory trzeba było wywołać Browser przez długie naciśnięcie #, po wybraniu opcji Internet)

Udostępniono pięć profili WAP (był 1 profil),

Dodano 10 zakładek w pamięci telefonu (nie było zakładek),

Umożliwiono możliwość automatycznego połączenia z WAP (po wybraniu opcji Internet) lub wywołaniu listy profili,

Udostępniono najnowszy UP.Browser v 4.1 firmy Phone.com

Zlikwidowano wywołania WAP spod klawisza do ustawień własnych, istnieje możliwość samodzielnego zaprogramowania dwóch funkcji,

Dodano kompozytor melodii - istnieje możliwość skomponowania 2 własnych melodii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodano ZI system podpowiedzi w języku polskim - litery wybierane są pojedyńczym naciśnięciem klawisza zawierającego daną literę, ponadto istnieje możliwość dodawania słów do własnego słownika, a słowa dodane mają priorytet nad słownikowymi,

Udostępniono trzy gry: puzzle, muzyka, sekret

Dodano do menu opcję budzika - możliwość ustawienia na jeden dzień lub codziennie,

Udostępniono konfigurację WAP w trybie offline: menu ustawienia - opcje wlasne - ustawienia WAP (do tej pory trzeba było wywołać Browser przez długie naciśnięcie #, po wybraniu opcji Internet)

Udostępniono pięć profili WAP (był 1 profil),

Dodano 10 zakładek w pamięci telefonu (nie było zakładek),

Umożliwiono możliwość automatycznego połączenia z WAP (po wybraniu opcji Internet) lub wywołaniu listy profili,

Udostępniono najnowszy UP.Browser v 4.1 firmy Phone.com

Zlikwidowano wywołania WAP spod klawisza do ustawień własnych, istnieje możliwość samodzielnego zaprogramowania dwóch funkcji,

Dodano kompozytor melodii - istnieje możliwość skomponowania 2 własnych melodii.

Czyli jasno wnioskuję że mam nowego softa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi