pawelsz Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Mam takie pytanko, czy q-fan reguluje obroty wszystkich 3 gniazd na tej płycie czy tylko cpu. Jesli tak to jak zachowa sie coolermaster z termiczna regulacja(taki mam z tylu w obudowie), tez go zwolni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Na moim Asusie QFan reguluje tylko obroty wentyla CPU, ale i tak nie używam, bo zaczyna podwyższać obroty dopiero jak CPU osiągnie 57 stopni. To zdecydowanie za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Mam takie pytanko, czy q-fan reguluje obroty wszystkich 3 gniazd na tej płycie czy tylko cpu. Jesli tak to jak zachowa sie coolermaster z termiczna regulacja(taki mam z tylu w obudowie), tez go zwolni? mi się wydaje, że tylko procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tylko procka, ale można ustawić temp. w jakiej ma przyśpieszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tylko procka, ale można ustawić temp. w jakiej ma przyśpieszać. A gdzie to sie ustawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tylko procka, ale można ustawić temp. w jakiej ma przyśpieszać. A gdzie to sie ustawia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...