eseses Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Witam! Problem w tym, ze nie mam opcji Report Rate w MW, a wszystko jest w porzadku i wg. helpa powinna byc ta opcja. Mysz oczywiscie w PS2, jest to MouseMan optyczna bezprzewodowka. Ktos sie spotkal z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Ja tez tego nie mam - i to nawet w helpie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseses Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Moze masz mysz przez USB. Czestotliwosc mozna zmieniac chyba tylko w przypadku portu PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Mam podłączoną poprzez przejściówkę do portu PS/2 (Logitech MX700) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...