Slayer Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Wiem, że to już było, więc prosiłbym o jedynie wpisanie swojego ,,Number One". Albo walcie tyle ile wlezie, bo jutro zamawiam Radeonka 8500 a i mam cały dzień na to- więc co łaska sypnijcie do tacy....ee..znaczy się na forum :wink: :twisted: PS. w ramach jutrzejszego dnia dla każdego, co się tutaj podpisze, wysyłam taki mały, fajny dokumencik worda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 No, oczywiscie sklep na Tweak'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Imho najnizsze ceny sa na http://www.sklep.age.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja się wpisuję tylko ze względu na plik :lol: :lol: W internetowych sklepach nigdy nic nie kupiłem i póki co nie zamierzam, już wolę poszukać perełek na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 w trojmiescie the best jest www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja się wpisuję tylko ze względu na plik :lol: :lol: W internetowych sklepach nigdy nic nie kupiłem i póki co nie zamierzam, już wolę poszukać perełek na allegro :) Bardzo śmieszne- taki jesteś sprytny? To choć podaj jaki masz email, bo w profilu go nie ma :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja popieram poszukiwania sprzetu na allegro, czasem mozna kupic naprawde dobry sprzet za przyzwoita cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Z kart graficznych nic ciekawego nie ma. Dajcie adresy!! Nie piszcie tu nic o allegro, bo chcę mieć faktórę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Z kart graficznych nic ciekawego nie ma. Dajcie adresy!! Nie piszcie tu nic o allegro, bo chcę mieć faktórę.na allegro niektorzy wystawiaja faktury i pisemne gwarancje wiec nie widze problemu trza tylko trafic na odpowiedniego sprzedajacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ......proszę o więcej adresów. Na Allegro jest jeden koleś, co nawet tanio sprzefaje.....ale ja chcę kupić ATI Radeon 8500!!!!!! A tam chodzą po 650 zł :x :evil: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 No, oczywiscie sklep na Tweak'u :) Przykro mi Lisek.....no ale jest pare sklepów, co taniej sprzedaje ATI R200. Nie twierdzę, że wszystko, bo nie chcę ci robić antyreklamy i nie porównywałem cen. Po prostu pare złotych taniej na tej karcie :roll: :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 www.jumane-produkty.com.pl BUHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 www.jumane-produkty.com.pl BUHAHA ty....bez zgrywania.....wysłałem ci pliczek, więc oczekuję czegoś w zamian, a nie nabijania się :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 więc oczekuję czegoś w zamian, a nie nabijania się :? 8) hehe ja o pliczek nie prosilem :) ale juz dostalem :) A co chcesz w zamian ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ...tylko adresy stron- nic więcej. A jak napisałem- kto się wpisze, dostanie pliczek :) Robię za Śniętego Mikołaja..ale co tam :wink: PS- w montelu jakiegoś Radeona 8500 LE sprzedają za 523 zł( z Vatem). Co to za karta?!!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 montell.pl/cennik.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ale jaja..mam już 310 postów....Hurey! Hurey! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja zadnego pliczku nie dostalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Z tym brakiem maila w profilu to takie małe niedopatrzenie :lol: kain123@wp.pl :) To ja czekam na ten plik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 kain123@wp.pl :) ale orginalny adres :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja kupuję (kupowałem) na wp.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja kupuję (kupowałem) na wp.pl :)i fachowo all szło che-guevarra@tlen.pl :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ale orginalny adres :P Mail jak mail, co za różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Mail jak mail, co za różnica? Ja bym sie wstydzil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja bym sie wstydzil :) A ja nie :-) Ja w ogóle jestem bezwstydny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 A ja nie :-) Ja w ogóle jestem bezwstydny :lol: HeHe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...