Skocz do zawartości
Slayer

Sklapy internetowe- faworyt

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że to już było, więc prosiłbym o jedynie wpisanie swojego ,,Number One". Albo walcie tyle ile wlezie, bo jutro zamawiam Radeonka 8500 a i mam cały dzień na to- więc co łaska sypnijcie do tacy....ee..znaczy się na forum :wink: :twisted:

PS. w ramach jutrzejszego dnia dla każdego, co się tutaj podpisze, wysyłam taki mały, fajny dokumencik worda 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wpisuję tylko ze względu na plik  :lol:  :lol: W internetowych sklepach nigdy nic nie kupiłem i póki co nie zamierzam, już wolę poszukać perełek na allegro :)

Bardzo śmieszne- taki jesteś sprytny? To choć podaj jaki masz email, bo w profilu go nie ma :lol: :lol: :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, oczywiscie sklep na Tweak'u :)

Przykro mi Lisek.....no ale jest pare sklepów, co taniej sprzedaje ATI R200. Nie twierdzę, że wszystko, bo nie chcę ci robić antyreklamy i nie porównywałem cen. Po prostu pare złotych taniej na tej karcie :roll: :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...tylko adresy stron- nic więcej. A jak napisałem- kto się wpisze, dostanie pliczek :) Robię za Śniętego Mikołaja..ale co tam :wink:

PS- w montelu jakiegoś Radeona 8500 LE sprzedają za 523 zł( z Vatem). Co to za karta?!!!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi