Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 ju jakiś czas szukam karty graficznej bo mam 700 zł.. no i znalazłem radka 9600xt 256mb 256bit szyna http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19825852 oto link do niego warto go kupić za taką cene czy lepiej coś innego ?? juz 2 tygodnie na s3 virge`u chodze no i mi sie juz rzyg... chce:) nie wiem czy takie posty jak ten powinny się tu znaleźć no ale przepraszam w razie czego.. do aukcji juz mało czasu bardzo zostało i proszę o jakieś podpowiedzi!!! dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 jezeli to faktycznie jest xt to bierz ale w opisie karty to troche LOL "Procesor ATI RADEON 9600PRO " "Typ chipsetu: Radeon 9600 " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 oooo w siriusie jest taki radek i ma rzeczywiscie szyne 256 - bitową!!! patrzcie http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7380&sid=1 ale ten typ ma 815 komentarzy 814 pozytywne i 1 neutralny!!!!! zero negatywów!!! obecna cena 710 bo musiałem przelicytować... no ale myśle że warto... co wy na ten temat sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 wypowie się ktoś an temat tej kary?? jest to xt bo odpowiedział mi na maila.. no i ta szyna 256?? czy karta lepsza od tego gigabyte`a 9600 pro któy był taktowany 500/600 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Pierwsze slysze by 9600xt mial 256bitowa szyne pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 ja też się zdziwiłem no ale są nawet 9600 pro z 256-bitową szyną.. z tego co widze to minusy to : -brak gwarancji -pamięci nie BGA no a reszta to chyba same plusy :D:D a jakie tam są czasy dostepu wogóle na tych radkach 9600 xt ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Aha napisalem posta zanim obejrzalem opis na allegro, otoz ta karta to jest zwykly radeon9600xt z 256mb ddr. Szyna 256bitowa to szyna procesora graficznego, to teraz juz jest standart w modelach z wyzszej pulki, szyna pamieci nadal zostaje 128bit. Karta za ta cene warta uwagi, wiadomo zalezy na ile gwarancja itp. Sam posiadam taka tylko ze model z 128mb ramu. Wyniki jak na 4 potoki sa rewelacyjne, mi udalo sie ja podkrecic stabilnie do 555/675. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 no i chyba kupie tego xt.. .bo on jest znacznoie wydajniejszy od ti 4200 ?? no i od radka 9500 tez?? nie ma pamiątek bga no ale i tak nowa kosztuje 960 zł a do tego kupon na hl2 bedzie :D:D hehe a co do samej karty ?? jest wydajna czy raczej lepiej co innego ?? tylko nie wiem co ja dostane za 700 zł lepszego.. chyba nic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 no i chyba kupie tego xt.. .bo on jest znacznoie wydajniejszy od ti 4200 ?? no i od radka 9500 tez?? nie ma pamiątek bga no ale i tak nowa kosztuje 960 zł a do tego kupon na hl2 bedzie :D:D hehe a co do samej karty ?? jest wydajna czy raczej lepiej co innego ?? tylko nie wiem co ja dostane za 700 zł lepszego.. chyba nic ??? Człowieku, nie zastanawiaj się nawet, bierz to mistrzowska wydajność za tą cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 ok dzięki zaraz koniec aukcji :D juz niedługo koniec z s3 virge :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Ja tam kupilem za 800zl ale nie kazdy ma takie mozliwosci, pamieci nie BGA bo to 256. Jak juz "moder" napisal bierz i nie gadaj. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 no juz mnie przelicytowali.. no ale mam kolejną i już raczej pewne że będzie moja... wersja 128 mb no to chyba nawet lepiej ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Lepiej 128 mb niź 256? Pfffff... bylo sie o tamtą bić .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 szybsze są pamięci zapewne na tez ze 128 nawet w teście jaimś czytałęm.. tam nie było gwarancji żadnej a tu będe miał 24 miesiące :P no mi sie wydaje że 128 a 256 to bardzo mała różnica.. a napewno nie zauważalna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Jasne, ze nie zauwazalna no chyba ze bedziesz gral w b. wysokich rozdzielczosciach. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tak przy okazji.... jaki czas dostepu maja te pamiatki z tego radka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tak przy okazji.... jaki czas dostepu maja te pamiatki z tego radka ??przeciesz masz takiego samego to sprawdz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a nie szybciej byloby uslyszec od kolegow na forum..... byloby ciut szybciej....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 y ze sie przyczepie ale tam nie pisze nigdzie ze ma 256bit tylko ze UKLAD JEST 256bitowy a to nic nowego :lol: a kosci nie sa bga :( pewnie jakas kapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...