Skocz do zawartości
Fallout

Radeon 9600XT Atlantis

Rekomendowane odpowiedzi

ju jakiś czas szukam karty graficznej bo mam 700 zł.. no i znalazłem radka 9600xt 256mb 256bit szyna

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19825852

oto link do niego

warto go kupić za taką cene czy lepiej coś innego ?? juz 2 tygodnie na s3 virge`u chodze no i mi sie juz rzyg... chce:)

nie wiem czy takie posty jak ten powinny się tu znaleźć no ale przepraszam w razie czego..

do aukcji juz mało czasu bardzo zostało i proszę o jakieś podpowiedzi!!! dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo w siriusie jest taki radek i ma rzeczywiscie szyne 256 - bitową!!! patrzcie http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7380&sid=1

ale ten typ ma 815 komentarzy 814 pozytywne i 1 neutralny!!!!!

zero negatywów!!! obecna cena 710 bo musiałem przelicytować... no ale myśle że warto...

co wy na ten temat sądzicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też się zdziwiłem no ale są nawet 9600 pro z 256-bitową szyną.. z tego co widze to minusy to :

-brak gwarancji

-pamięci nie BGA

no a reszta to chyba same plusy :D:D

a jakie tam są czasy dostepu wogóle na tych radkach 9600 xt ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha napisalem posta zanim obejrzalem opis na allegro, otoz ta karta to jest zwykly radeon9600xt z 256mb ddr. Szyna 256bitowa to szyna procesora graficznego, to teraz juz jest standart w modelach z wyzszej pulki, szyna pamieci nadal zostaje 128bit. Karta za ta cene warta uwagi, wiadomo zalezy na ile gwarancja itp. Sam posiadam taka tylko ze model z 128mb ramu. Wyniki jak na 4 potoki sa rewelacyjne, mi udalo sie ja podkrecic stabilnie do 555/675.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i chyba kupie tego xt.. .bo on jest znacznoie wydajniejszy od ti 4200 ?? no i od radka 9500 tez??

nie ma pamiątek bga no ale i tak nowa kosztuje 960 zł a do tego kupon na hl2 bedzie :D:D

hehe a co do samej karty ?? jest wydajna czy raczej lepiej co innego ??

tylko nie wiem co ja dostane za 700 zł lepszego.. chyba nic ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i chyba kupie tego xt.. .bo on jest znacznoie wydajniejszy od ti 4200 ?? no i od radka 9500 tez?? 

nie ma pamiątek bga no ale i tak nowa kosztuje 960 zł a do tego kupon na hl2 bedzie :D:D 

hehe a co do samej karty ?? jest wydajna czy raczej lepiej co innego ??

tylko nie wiem co ja dostane za 700 zł lepszego.. chyba nic ???

Człowieku, nie zastanawiaj się nawet, bierz to mistrzowska wydajność za tą cene...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi