k a m e r e k Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Jak przechowujecie swoje plyty i jak powinno sie je przechowywac aby dlugo przetrwaly. Czy trzymac w tubach(w jak wysokich by nie niszczylo plyt na spodzie), czy tez w kopertach, czy w opakowaniach CD normal i slim po jednej czy po 2-3 plyty, czy tez luzem gdzies sie walaja po pokoju, a moze trzymacie to w tajemnym magazynie w suchym miejscu i ciemnosci??? ;) Jak zachowaly sie wasze najstarsze plyty..... i jak o nie dbacie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Ja mam wszystkie płyty w osobnych opakowaniach w pułeczce zasuwanej :) Ochrona przed promieniami słonecznymi :) I jeszcze nie miałem żadnych problemów z płytkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 3/5 leży sobie pojedynczo w pudełkach/slimach. 1/5 na szpulach i 2gie 1/5 wala się po biurkach, pod łóżkiem, między żebrami kaloryfera (żeliwny :D ) itp.. Te ostatnie trzymają się najlepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...